Speaker Party
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
Speaker Party
Здравейте, на път съм да организирам първото в България Speaker Party. Накратко това е събиране на аудиофили и маниаци на саунда на едно място. Всеки може да покаже своето творение и да се състезава в различни състезания. За сега това възникна само като идея, но в близко бъдеще--края на Октомври началото на Ноември може и да се реализира. До момента сме се събрали към 6 души които сме навити за подобно събиране. Надявам се да се съберат още. Ако се намери зала, в която да се състои ще има нещо като вход. Сумата ще е незначителна и по-скоро символична. Ако все пак не успеем да намерим зала сигурно ще се проведе на открито и ще бъде нещо подобно на надсвирването което се проведе преди няколко месеца.
Ако има навити и желаещи моля нека подкрепят идеята като дават гласа си в темата.
Ако има навити и желаещи моля нека подкрепят идеята като дават гласа си в темата.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Лошо няма, аз подкрепям идеята, тамън ша се позабавляваме! Нищо че не съм от най-конкурентноспособните в тая област 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
5 мнения
• Страница 1 от 1