Схема на пищялките на вратите E36

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Схема на пищялките на вратите E36

Мнение от swh_bmw » 26 Окт 2008, 18:30

Здравейте,
от два дена се опитвам да проследя жиците от колонкоте на вратите(стандартните) до централната конзола,понеже липсват(първоначално когато купих колата беше с някакъв касетофон, после ми откраднаха следващия с отскубване на кабелите и в момента там не са стандартни жиците). На шофьорската врата са жълто/червено и жълто/кафяво на пасажерската синьо/червено и синьо/кафяво. Някой има ли схема или линк със схема (аз не открих) на която да погледна къде горе долу да се задълбоча и да си свържа колонките. Също да попитам понеже съм много много зле в тази работа, може ли директно да ги свържа например към предните колонки които са при краката, или трябва да се правят някакви добавки преди свързването им.
Поздрави
Последна промяна swh_bmw на 27 Окт 2008, 1:05, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 26 Окт 2008, 19:05

Това във вратите са пищялки и те са вързани в филтър където са вързани и тези в краката и от този филтър тръгва кабел към CD-то
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 26 Окт 2008, 20:22

Здравейте,
за мое съжаление кабелите за колонките до краката не са свързани по никакъв начин с тези пищялки (проследих ги и май не са оригинални, от централната конзола отиват директно към колонките). А този филтър където се свързват колонките и пищялките къде мога да го открия като местоположение в колата(ако съществува въобще при мен) и може ли някаква снимка да видя на какво прилича? Понеже са 50 кила кабели и ми е трудно да проследя.
Поздрави

Назад към Car аудио и видео