Magnat Xcess 102 ??
Модератор: Icco
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- inkozikaas
- Потребител
-
Magnat Xcess 102 ??
Къде мога да намеря такива колонки Xcess 102
Не се знае
Защо се мъчиш с тоя Magnat не мога да те разбера? Има толкова по-добри неща на по-ниски цени. От модела подразбирам, че са 10см двулентови говорители - такива мога да ти предложа на Lanzar да речем - много добре свирукат, пък са и качествени и мощтни (вчера слагах само, че 6,5" такива на Вили от Вили Дизайн и да ти кажа много добре се получи).

- inkozikaas
- Потребител
-
Ми аз не съм много в час , но си мисля, че тези магнати които търся не са лоши .... пък и /наречи го снобизъм :-)/ искам след като усилвателя ще е магнат и колоните да са ... знам ли защо .... просто така ми харесва ... същото е и с дрехите .... трябва да са в тон :-))))
Ти кажи къде да ги намеря по-добре ....
Ти кажи къде да ги намеря по-добре ....
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Провери в Инпас 56
Магазинът се намира на бул.Черни Връх,
от Хладилника към Околовръстното ,от лявата страна.

от Хладилника към Околовръстното ,от лявата страна.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
Не знам кой е вносител на Магнат,но факт е,че цените в Инпас са много
по-ниски от тези в Авител.А зумера струва 2 лв и стотинки
по-ниски от тези в Авител.А зумера струва 2 лв и стотинки

- inkozikaas
- Потребител
-
Impass56 и хабер си нямат за тези колонки ... лично го проверих ... някой въобще виждал /слушал/ ли ги е точно тези .... Magnat Xcess 102
И кажете някой може ли да ми ги докара от зад границата ... частно лице или фирма ?
И кажете някой може ли да ми ги докара от зад границата ... частно лице или фирма ?
- Bass_Man
- кандидат ентусиаст
-
В интерес на истината проверих в ценовата им листа и наистина ги няма. Явно не са внесли от тази серия
.

- inkozikaas
- Потребител
-
Bass_Man написа:В интерес на истината проверих в ценовата им листа и наистина ги няма. Явно не са внесли от тази серия.
Какво ми говориш за ценови листи - мацката с която говорих за тези говорители въобще не знаеше че Magnat имат нова серия на сайта си .....
Ееееебаси официалните вносители ..... така не се прави бизнес според мене
А пари за бензин до Импас няма да похарча никога .....
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- inkozikaas
- Потребител
-
хранилка написа:виш ся пич,на илиянци има щант с магнатки.и са дзверска далавера щот са с дефект в изписването на марката.примерно почва с 2 ММАГНАТ.иначе са оригиналдь.мисля ,це там ша са почувстваш в свои води
да го напишем първо това граматически правилно - мене поне не ме мързи пък и мога
виЖ сЕГА пич,на Илиянци има щанД с магнатки. и са дзверска далавера ЗАЩОТО са с дефект в изписването на марката.примерно ЗАпочва с 2 ММАГНАТ.иначе са оригиналдь /това го схванах- препратка към Турция - оригинално - браво :-)/ .мисля ,Че там ЩЕ се почувстваш в свои води .. благодаря :-) :-)
Така - до тук добре
Виж приятелю, няма да употребявам думата лич, факта е факт - официалния вносител на Magnat /с истински надпис Magnat/ не знаеше, че Magnat имат нова серия и по специално хабер нямаха , че този модел, който аз търся, съществува вече ... ами трябваше по телефона да помоля, най-учтиво, да проверят в сайта на Magnat в интернет за да се уверят .... те - официалните вносители !!! ...
Както искате го разбирайте /ти и bmwdriver/ - но аз това го намирам за крайно непрофесионално.
По повода за Илиянци - самият факт, че съм се обърнал към официалния вносител трябва да ти подсказва, в какви води бих искал да плувам.
Не е в природата ми да се заяждам, затова ще ти благодаря за информацията за Илиянци ... но за мене надявам се тя ще остане толково безполезна, колкото и преди да ми я сведеш с подходящия сарказъм /hranilka - спокойно бате!!! в речника на чуждите думи я има и тази - виж какво означава преди да блъвнеш пак - не е обидна макар да звучи така/.
Надявам се на конструктивни мнения и помощ а не на безсмислени изказвания.
- inkozikaas
- Потребител
-
bmwdriver написа:Не знам кой е вносител на Магнат,но факт е,че цените в Инпас са много .............
Между другото фирмата се казва Импас ... а не Инпас ... както си и свикнал
И второ ... цените в иМпас са много .... ако си ги знаят обаче .....
Звънни и питай цената на Magnat Xcess 102 колко е ..... ако ти кажат някаква цифра ..... а не извинения че шефа бил в отпуска и нямало кой да ценообразува .... драсти ми едно ЛС ... ще ме облекчиш доста .... защото аз ги търся вече в Германия ...
Със здраве .....
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2