как да си застраховам касетофона ?
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
как да си застраховам касетофона ?
един приятел ми каза, че като си взел нова музика за колата, я застраховал с/у кражба... искам да знам как става,.. понеже той това ми го спомена преди повече от 2-3 месеца, а тогава нито имах нова кола, нито музика съм замислял да взимам,... а мисля скоро за музика и не искам да изчезне....
да речеме, че даден кастфон струва 300лв колко ще трябва да му плащам на него ? и как стоят нещата с този вид застраховка ?
обръщам се към вас, щото приятелчето е в чужбина и нямаме връзка, да го разпитам него....
да речеме, че даден кастфон струва 300лв колко ще трябва да му плащам на него ? и как стоят нещата с този вид застраховка ?
обръщам се към вас, щото приятелчето е в чужбина и нямаме връзка, да го разпитам него....
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Моя горчив опит засега с Армеец! Купих си читав Пайнер за 678лв. и на другия ден след монтажа в Тояга,щастлив се извявам до Армеец да го застраховам,че знаете в каква държава живеем.
Нося си фактурата от магазина,полицата на Каското и дори фактурата за монтажа от Тояга. Представяте ли си за колко максимално искат да ми застраховат музиката?????????
САМО за 160лв
Слушам и не вярвам на очите си
Не можело да се застрахова музика за по-голяма стойност от 5% от застрахователната стойност на колата по каското. Предишния собственик е пестил и я е застраховал само за 3000лв. Освен това като основание за смешната сума ми бе казано,че било много рисковано,ами нали затова правя застраховка.
След лек скандал с жената на гишето отивам да търся шефа на автомобилно застраховане,но него го охранява зла секретарка и само с нея си контактуваме по вътрешния телефон слд което ме пращат отново при първата мадама,било говорено с нея по моя въпрос!
Вися отново пред гишето и чакам пак ред. Накрая влизам и О, изненада,тя нищо не знае и тича лично за инструктаж.
Накрая ме помолиха да напиша Молба с моите искания и ''лично шефа на авт. застраховане щял да ми откаже,щом не съм и вярвал'',каза служителката.
Колеги,още нямам отговор,а минаха повече две седмици от тогава.
Армеец определено ме губят като клиент дойде ли време да подновявам Каското. С предишната и без това бях в Булинс и нямах забележки към тях.
Нося си фактурата от магазина,полицата на Каското и дори фактурата за монтажа от Тояга. Представяте ли си за колко максимално искат да ми застраховат музиката?????????
САМО за 160лв

Не можело да се застрахова музика за по-голяма стойност от 5% от застрахователната стойност на колата по каското. Предишния собственик е пестил и я е застраховал само за 3000лв. Освен това като основание за смешната сума ми бе казано,че било много рисковано,ами нали затова правя застраховка.
След лек скандал с жената на гишето отивам да търся шефа на автомобилно застраховане,но него го охранява зла секретарка и само с нея си контактуваме по вътрешния телефон слд което ме пращат отново при първата мадама,било говорено с нея по моя въпрос!
Вися отново пред гишето и чакам пак ред. Накрая влизам и О, изненада,тя нищо не знае и тича лично за инструктаж.
Накрая ме помолиха да напиша Молба с моите искания и ''лично шефа на авт. застраховане щял да ми откаже,щом не съм и вярвал'',каза служителката.
Колеги,още нямам отговор,а минаха повече две седмици от тогава.
Армеец определено ме губят като клиент дойде ли време да подновявам Каското. С предишната и без това бях в Булинс и нямах забележки към тях.
Последна промяна NeoPrint на 06 Авг 2008, 20:26, променена общо 1 път
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Абе чувъл съм за някакви такива застраховки ама се говореше за някакви цени от сорта " по добре си купи нова музика кат ти гепат старата " нещо от сорта,че застраховката е горе долу цената на това дето го имаш монтирано
Тоест пълна безмислица
Няма оправия в тая държава ....нямаааа. 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- veselin_83
- Потребител
-
Re: как да си застраховам касетофона ?
boywalking написа:един приятел ми каза, че като си взел нова музика за колата, я застраховал с/у кражба... искам да знам как става,.. понеже той това ми го спомена преди повече от 2-3 месеца, а тогава нито имах нова кола, нито музика съм замислял да взимам,... а мисля скоро за музика и не искам да изчезне....
Здравей
Разбрах че искаш да си застраховаш аудио системата,
Ето ти малко инфо за застрахователите
Булстрад ще оцени аудио системата на не повече от 25 % от стойността на колата.
Левинс са на второ място с 10 %
И всички други са около 5%
Но е задължително каското да ти е към съответната компания, това го казвам в случай че не знаеш.
Ако искаш повече инфо можеш да получиш тук
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Е като не е задължително как ми застраховат playar-а на стойноста на колата ? Примерно аз имам каско към ДЗИ за 6000 лв за колко ще ми застраховат playara ?
I'm slowly drifting

7 мнения
• Страница 1 от 1