мр3 в Е46
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
мр3 в Е46
къде, по дяволите ,да сложа една обикновенна мр3-ка ..........ето това ми е таблото - някои каза , че всичко може да се сложи
до неделя нямаше проблеми за Е36-цата , ама сега просто се чудя..............ако някои знае да драсне редче , ако не утре отивам при майстори да дават съвет , че с касетки си е ..абе не е работа просто

до неделя нямаше проблеми за Е36-цата , ама сега просто се чудя..............ако някои знае да драсне редче , ако не утре отивам при майстори да дават съвет , че с касетки си е ..абе не е работа просто

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Някъде отзад в евентуалния ченджър ако нямаш или сваляш това което свири в момента или си търсиш ченджър
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
мммммммммммммммдааааааааааааааааа
а чейнджър някои да знае къде случайно се намира- смисъл продава- нов , стар баси какъвто и да е ???
отзад наистина има място над двд-то на навигацията...............
имам 1 седмица да го оправя просле пердаша за морето ...................ако не стане ще зема май някои трансмитер ........за временно замазване на нещата

а чейнджър някои да знае къде случайно се намира- смисъл продава- нов , стар баси какъвто и да е ???
отзад наистина има място над двд-то на навигацията...............
имам 1 седмица да го оправя просле пердаша за морето ...................ако не стане ще зема май някои трансмитер ........за временно замазване на нещата

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Ако искаш си купи МP3-плеар с касета която влиза в касетофона а песните си ги ка4ваш от компа на флаш и си имаш ка4ествена музика за малко пари!Пробваи! 

4 мнения
• Страница 1 от 1