Коя марка авто-аудио ще препоръчате?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

отг::Коя марка авто-аудио ще препоръчате?

Мнение от Hamann3 » 14 Ное 2002, 1:18

Тогава като се видим ще ти закача SVA10021 за стъпалото-и ако не хвръкне шпулата ще ти стисна ръката.
Не може да говорим за хубава музика без да имаш "ниски"-А за да имаш ниски ти трябва усилвател и что-годе хубав Бас.
Дори и MOSSFET на PIONEER не може да разтресе един 12" бас-така,че дайте да не се заблуждаваме,че хубава музика става само с мерак и повече време за настройки.
Така,че в малкия ми трудов стаж,и богатия ми житейски опит разбрах,че за да имаш хабав саунд ти трябва:
1-хубав касетофон
2-хубав бас-поне 15"
3-крайно стъпало с трансфертер и крайни транзистори
4-и не на последно място обема,защото ако имаш музика за 10 000$ и трябва да я сложиш в някой MATIZ или TIKO - ЗАБРАВИ за хубавата музика.

Същото аналогово изпълнение за 100лв.
1-касетофон SONASHI
2-бас LAMAR
3-стъпало ЕАGLE-USA 4по1000 или 4по50000 със стъпало 100% по слабо от това на касетофона
4-обема за тази конфигурация е без значение,защото да постигнеш някъкъв саунд с това - по скоро граничи с ФАНТАЗИЯТА
Не искам да се изхвърлям,но 3г. съм работил към "Pioneer Car Audio"

ТОВА Е МОЯТ ГЛАС !!!

a be pe4etar kakvo ti razbira glavata
a blg koloni sa var6ilovki ako ne6to ti govori
vsi4ki se hva6tate na skapoto i lustroto
tova govori lo6o za vas predpo4itam da si kupq 4isto novi blg govoriteli ot kolkoto 5 navivani pioneerki po vqrvai mi

Потребител
Аватар

Мнение от Hamann3 » 14 Ное 2002, 1:23

neka da ne zabravq me novoto si e novo to si miri6e na novo
rabotil toi 3 v pioneer i tova ne nau4il

Потребител
Аватар

Мнение от M Power » 14 Ное 2002, 1:28

kakvo da ti kaja novoto si e novo kato pri kolite
rabotil toi 3 v pioneer i tova ne nau4il
molq vi sprete gi tezi ........

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pe4atara » 14 Ное 2002, 17:55

Митко много комунистически разсъждаваш.
За 3г. толкова коли сме накичили с музика,че сигурно нямаш толкова косми на главата---Е как един не каза - дай да сменим тоя Pioneer,защото съм си купил ЧИСТО НОВ РЕСПРОМ,който си мирише на новичко-нищо,че е с 2 копчета и няма FM.
Влизайки в един магазин за (бяла,черна) техника ти се взима акъла-нали,а надявам се не е така във фирменния магазин на Блг.завод.
Чесно казано (може и да се лъжа),но си представям как полвината град работят в двата завода от ТАТОВО време--и едните водят агитация-как цигарите VICTORY са по хубави от MARLBORO,PARLAMENT...а другите(в това число и ти)-как говорителите SVA превъзхождат всепризнати световни колоси в лицето на PIONEER,KENWOOD,JVC........и т.н.
МИТКО-excuse me,ако съм те обидил с нещо,но BG е известна на запад само с киселото си мляко и Хр.Стоичков--всичко останало е "мижи да та лъжа"

Хайде чао за сега-повече няма да ти опонирам на тези теми,защото настина е безпредметно.

По твойта логика би трябвало да караш "АЛЕКО"-миришещ на новичко??,но сигурно съдбата те е обременила с BMW---А????

ТОВА Е МОЯТ ГЛАС !!!

Потребител
Аватар

Мнение от M Power » 14 Ное 2002, 18:56

Митко много комунистически разсъждаваш.
За 3г. толкова коли сме накичили с музика,че сигурно нямаш толкова косми на главата---Е как един не каза - дай да сменим тоя Pioneer,защото съм си купил ЧИСТО НОВ РЕСПРОМ,който си мирише на новичко-нищо,че е с 2 копчета и няма FM.
Влизайки в един магазин за (бяла,черна) техника ти се взима акъла-нали,а надявам се не е така във фирменния магазин на Блг.завод.
Чесно казано (може и да се лъжа),но си представям как полвината град работят в двата завода от ТАТОВО време--и едните водят агитация-как цигарите VICTORY са по хубави от MARLBORO,PARLAMENT...а другите(в това число и ти)-как говорителите SVA превъзхождат всепризнати световни колоси в лицето на PIONEER,KENWOOD,JVC........и т.н.
МИТКО-excuse me,ако съм те обидил с нещо,но BG е известна на запад само с киселото си мляко и Хр.Стоичков--всичко останало е "мижи да та лъжа"

Хайде чао за сега-повече няма да ти опонирам на тези теми,защото настина е безпредметно.

По твойта логика би трябвало да караш "АЛЕКО"-миришещ на новичко??,но сигурно съдбата те е обременила с BMW---А????

ТОВА Е МОЯТ ГЛАС !!!

naistina 6e predpo4eta da karam ALEKO pred nqkoe
E 30 M3 s tolkova umreli kone v obora

Потребител
Аватар

Мнение от M Power » 14 Ное 2002, 18:59

kolkoto do victoryto miskq 4e i ti kato cqla bakgaria pu6i6 to4no tqh

Потребител
Аватар

Мнение от M Power » 15 Ное 2002, 3:21

pe4etar ako iska6 da znae6 edin priatel ima6e Sva 8021 koito izdarjaha 15 godini 4ak togava gi dade za prenavivane vseki den svireha i svirqt v bar4eto mu. Tova za 15 godini go znam i ot ba6ta mu za6to togava sam bil na 5 godini:):):):):):):)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivan » 15 Ное 2002, 7:08

abe kakvo da ti govora nai dobrite magniti sa storcievite ,ti si kupuvai koloni za 200 az 6e si vzimam za 30 ot zavoda i da vidim koi 6e e po dobre
na koi 6e mu vleze na po dalboko:)

spored men ima 2 varianta:
kupuvash evtina muzika s nisko kachestvo ili skupa muzika s visoko kachestvo
kachestveni govoriteli za bez pari ne e vuzmojno da si vzemesh. ve4e te vidiahme che nishto ne razbirash ot magniti. AlNiCo e sukrashtenie ot alumii-nickel-cobalt. ako ti e izvestno kolko struva edna unciq kobalt na svetovnite borsi edva li shte se opitvash da ubedish horata v tova kolko sa dovri razni evtindjosi. kakto kazah edinstvenata alternativa (zaradi po-niskata cena) koiato priemam na AlNiCo sa kerami4nita magniti.
drugi vidove NE KOMENTIRAM, te za men ne sushtestvuvat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivan » 15 Ное 2002, 7:11

a be pe4etar kakvo ti razbira glavata
a blg koloni sa var6ilovki ako ne6to ti govori
vsi4ki se hva6tate na skapoto i lustroto
tova govori lo6o za vas predpo4itam da si kupq 4isto novi blg govoriteli ot kolkoto 5 navivani pioneerki po vqrvai mi

a az se pitam za druga glava :-)
neka Ted Weber da mi prenaviva govoritelite (www.webervst.com) puk ti produljavai da si kupuvash evtinko blagoevgradskite bokluci :-) :-) :-)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pe4atara » 15 Ное 2002, 20:46

Преди 20г.какви усилватели е имало-Респром-2х5 Wata??
Скоро мерил ли си на изхода на сериозно стъпало-Колко волта променлив ток има?-Спокойно си свети крушка от 220v,а ти ми говориш за времето "когато баба ми беше мома".
На тавана имам запазена "ОПЕРА-черно-бял-лампов",ако можеш убеди ме,че е по хубав от TRINITRON,MATCH LINE или HI-BLACK

ТОВА Е МОЯТ ГЛАС !!!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Ное 2002, 20:26

Като качество на възпроизвеждане на звука ламповите усилватели са the best ;)

---------------------------------------------
You don't need eyes to see, you need vision!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivan » 18 Ное 2002, 11:25

Като качество на възпроизвеждане на звука ламповите усилватели са the best ;)

---------------------------------------------
You don't need eyes to see, you need vision!

eto tyk oshte 1 ot moita partiq :-)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dancho » 18 Ное 2002, 17:19

човече, CLARION e де бест :)

Napalno podkrepiam Clarion ;-)

Dancho

младши ентусиаст
Аватар

magnat

Мнение от Viktor » 18 Яну 2003, 17:07

vsi4ko osven pioneer e kmpromis...drug put
Az ot skoro si vzeh moiq zver i oste ne sum imal vuzmojnost da se sdobiq s muzika...No ako skoro si sloja ste bude Magnat!
Na mnogo dobri ceni e....za 3 bona slagash takiva idiot4tini 4e na edno subaru mi prave6e nqkolko santima aplituda tavana ot rezonansa na 15"kite....
www.magnat.de ili magnat.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 14 Мар 2003, 1:59

Spored men Clarion si e THE BEST!!!
Ve4e imam 2-i Clarion, DRX6575Rz - verno, modela ve4e e na 1-2 godini, no za men si e mnogo dobyr, i sviri perfektno. Predi tova pak imah Clarion, no ot po-nisyk class (pak CD, daje v momenta go prodavam) i 2 pyti po-evtin ot segashniq, no taka ili ina4e v sravnenie s predishnoto mi Sony... abe prosto kato pusnah Clariona razbrah 4e tva e markata, i vsqkakvi Sony-ta, Panasonic-i, JVC-ta i Kenwood-i nqmat ni6to ob6to. Pone sys Sony-to razlikata beshe ogromna, vyhpreki 4e modela beshe skyp i dosta hubav (taka si misleh). I stava vypros za Clarion "sreden klas" (kakto te si go opredelqt), sys segashniq nqma kvo da gi sravnqvam.
Iskam da izkaja nqkakvo mnenie i za Blg kolonite - imah predi edin 12'', i spored men naistina ne struva. Prosto ne stava za tova, za koeto go bqh slojil - za subwoofer.. 1. Skapa se o6te na 4-q mesec s moeto stypalo, koeto kato realna mo6tnost na crossover e okolo 100W DIN, a beshe usilen malko nad polovinata (po pasport mu davaha na govoritelq 100W).
2. Kato ka4estvo na zvuka e super zle (dolnata mu granica sigurno po4va ot nad 50Hz);
Tova za 12''. Za smetka na tova ot 8'' i po-malki pyk mnenieto mi e to4no obratnoto - svirqt si 4udesno. Sravnqvam gi sys syotvetnite elipsi, i s moite koloni v momenta - Kenwood 8'' 3-lentovi, koito struvat sigurno 3 pyti powe4e ot syotvetnata kombinaciq Blg komponentni koloni s filtyr, a zvuka im e mnogo dobyr. Ne kazvam, 4e sa perfektni, no sa dobri. Tova si e moe mnenie, i moi nabliudeniq.

ПредишнаСледваща

Назад към Car аудио и видео