Усилвател за 12" Пайнер 307д4
Модератор: Icco
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Благодаря ви много
Ще проверя дали има ремоте на еврото, ако не, ще е малко спартанско, но значи ще стане.
Ще проверя дали има ремоте на еврото, ако не, ще е малко спартанско, но значи ще стане.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vicho
- старши ентусиаст
-
усилвателя пали, всички кабели са ок, но баса свири все едно е през касетофона? никаква мощност 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
vicho написа:усилвателя пали, всички кабели са ок, но баса свири все едно е през касетофона? никаква мощност
с настройките как си ?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- vicho
- старши ентусиаст
-
RSxRacer написа:vicho написа:усилвателя пали, всички кабели са ок, но баса свири все едно е през касетофона? никаква мощност
с настройките как си ?
ръчках касетофона, слагах на суб +8дб едвам се усеща
после пробвах настройките на усилвателя и като, че ли сигнала въобще не се променя? идеи?

- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
Аз да си питам: Вместо да си прекарвам кабели през цялото купе (акумолатура е в багажника
), може ли да се вземе сигнал от някая колона от задната линия демек да не свири някоя колона, но да не прокарвам кабели до СД-то. 

- RSxRacer
- вълкодав
-
vicho написа:RSxRacer написа:vicho написа:усилвателя пали, всички кабели са ок, но баса свири все едно е през касетофона? никаква мощност
с настройките как си ?
ръчках касетофона, слагах на суб +8дб едвам се усеща
после пробвах настройките на усилвателя и като, че ли сигнала въобще не се променя? идеи?
Ами... аз се сещам за 4 варянта
1.Цд-то да не ти подава добър сигнал
2. Кофти чинчови кабели
3.Амп-а да е преебан нещо
4.Провери дали правилно си вързал говорителя към амп-а,че ми се е случвало да гледам какво ли не,като например 1-та бубина правилно а другата вързана на късо
Последна промяна RSxRacer на 06 Мар 2008, 20:45, променена общо 1 път
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
Martini написа:Аз да си питам: Вместо да си прекарвам кабели през цялото купе (акумолатура е в багажника), може ли да се вземе сигнал от някая колона от задната линия демек да не свири някоя колона, но да не прокарвам кабели до СД-то.
може но за целта ти трябва амп имащ освен изход и вход,но не този за чинчовете а обикновенния с болчетата най-просто казано,НО по мой наблюдения много се маже звука.Дай 10 кинта за едни чинчове и го направи като хората

www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
RSxRacer написа:Martini написа:Аз да си питам: Вместо да си прекарвам кабели през цялото купе (акумолатура е в багажника), може ли да се вземе сигнал от някая колона от задната линия демек да не свири някоя колона, но да не прокарвам кабели до СД-то.
може но за целта ти трябва амп имащ освен изход и вход,но не този за чинчовете а обикновенния с болчетата най-просто казано,НО по мой наблюдения много се маже звука.Дай 10 кинта за едни чинчове и го направи като хората
Всичко имам ама мързела надделява

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
vicho написа:усилвателя пали, всички кабели са ок, но баса свири все едно е през касетофона? никаква мощност
Провере дали кабелите на двете намотки не си им сменил поляритета
щото се получава гасене и резултата е същия чуваш едвам едвам нещо си и то е щото има разлика в настройката на усилвателя тоест единия канал е по силен от другия и леко има надмощие
за друго не се сещам

- vicho
- старши ентусиаст
-
Icco® написа:vicho написа:усилвателя пали, всички кабели са ок, но баса свири все едно е през касетофона? никаква мощност
Провере дали кабелите на двете намотки не си им сменил поляритета
щото се получава гасене и резултата е същия чуваш едвам едвам нещо си и то е щото има разлика в настройката на усилвателя тоест единия канал е по силен от другия и леко има надмощие
за друго не се сещам
ще го проверя утре, и аз за това се сетих тази вечер
благодаря и на двамата за идеите

- RSxRacer
- вълкодав
-
Няма проблем само сподели после от какво е било 

www.bizzart.info

www.bizzart.info

- vicho
- старши ентусиаст
-
RSxRacer написа:Няма проблем само сподели после от какво е било
още не съм открил от какво е
само единия канал свири, явно съм объркал жиците нещо, но немога да го разглобя, защото е адски студено навън

Още нещо ми излиза на вниманието. Нали от касетофона идва 1 чинчов кабел с двойка мъжки жакове. Тях ги включвам в усилвателя на ...
3ch 4ch
О O
O2ch O1ch
1/2ch 3/4ch
така са входовете на усилвателя, значи чинча трябва да влиза в долните два? тъй ли?
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- RSxRacer
- вълкодав
-
vicho написа:RSxRacer написа:Няма проблем само сподели после от какво е било
още не съм открил от какво е
само единия канал свири, явно съм объркал жиците нещо, но немога да го разглобя, защото е адски студено навън, иначе говорителя е ок, т.е. и двете намотки работят.
Още нещо ми излиза на вниманието. Нали от касетофона идва 1 чинчов кабел с двойка мъжки жакове. Тях ги включвам в усилвателя на ...
3ch 4ch
О O
O2ch O1ch
1/2ch 3/4ch
така са входовете на усилвателя, значи чинча трябва да влиза в долните два? тъй ли?
Трябва да са на 1-ви на 3-ти или 2-ри и 4-ти канал чинчовете а не на 1-ви и 2-ри ,а я обърни внимание дали на амп-а някаде няма копче което да не позволява бридж-а,че имаше едни магнати дето бяха с такава измислица и 3 дена се 4удих що не свири като хората

и погледни дали са вързани правилно намотките - на 4 с + на 3 и -2 с +1 и към говорителя дали са правилно вързани,че чак почнах да се озадачавам

www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
и докато си мислеххх зе замислих дали не трябва и на 4-те канала да се подава сигнал за да може да бачка на бридж,че май оттам ще излезе ако не от неправилно вързан говорител
www.bizzart.info

www.bizzart.info

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4