Задна кора за Е36
Модератор: Icco
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
лудия ГСМ
ludiqgsm ----> Брат абе ти наистина не си "наред", казвам го в добрия смисъл на думата... направо не е истина кво прайш...
ИСКАМ ДА ПИТАМ:
1. Брат ми има в колата (мазда 323 1.7Д) един касетофон СОНИ 4х30 ( а може и да беше по 35, не съм сигурен но ще ти кажа ), скоро има рожден ден и мисля да му взема 2-3 говорителя... до 70 лв горе долу, защото при такъв як касетофон ( за мене е готин де )
е грехота да нямаш НИКАКВА МУЗИКА (буквално), та въпроса ми е какво да му взема?!?!?!? Бас + 2 пищялки примерно, или нещо подобно предложи, гледах в един магазин имаше едни 10ки басове, меки, (аз така им викам)
за по 38 лв. ЩЕ СВЪРШАТ ЛИ РАБОТА? Става въпрос музичката да се сложи на кората, не в багажника.
2. Значи, вкъщи имам музика, скромничка, две колони (правени) както следва:
1-н 150W Бас JBL + 1-на 100 W пищялка JBL (това на колона)
+ усилвател TECHNICS class A 4x50
колоните са големи 60 см високи ; 31,5 см широки ;43 см дълбоки имат си филтри, бас рефлектор - една дупка (така ли му се казваше?
)
та въпроса ми е ТОВА ВСИЧКО може ли да го вкарам в автомобил, КАКВО ЩЕ МИ ТРЯБВА, като ток и други подобни неща, ще свири ли ХУБАВО, (предполагам че да)...
СОРРИ пич за СЛОЖНИТЕ въпроси (поне за мен са такива)
ще ти бъда много благодарен ако получа отговор
PURE TRUTH is 4 KW music in the CAR

ИСКАМ ДА ПИТАМ:
1. Брат ми има в колата (мазда 323 1.7Д) един касетофон СОНИ 4х30 ( а може и да беше по 35, не съм сигурен но ще ти кажа ), скоро има рожден ден и мисля да му взема 2-3 говорителя... до 70 лв горе долу, защото при такъв як касетофон ( за мене е готин де )

колоните са големи 60 см високи ; 31,5 см широки ;43 см дълбоки имат си филтри, бас рефлектор - една дупка (така ли му се казваше?

та въпроса ми е ТОВА ВСИЧКО може ли да го вкарам в автомобил, КАКВО ЩЕ МИ ТРЯБВА, като ток и други подобни неща, ще свири ли ХУБАВО, (предполагам че да)...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: лудия ГСМ
vicho написа:ludiqgsm ----> Брат абе ти наистина не си "наред", казвам го в добрия смисъл на думата... направо не е истина кво прайш...
ИСКАМ ДА ПИТАМ:
1. Брат ми има в колата (мазда 323 1.7Д) един касетофон СОНИ 4х30 ( а може и да беше по 35, не съм сигурен но ще ти кажа ), скоро има рожден ден и мисля да му взема 2-3 говорителя... до 70 лв горе долу, защото при такъв як касетофон ( за мене е готин де )е грехота да нямаш НИКАКВА МУЗИКА (буквално), та въпроса ми е какво да му взема?!?!?!? Бас + 2 пищялки примерно, или нещо подобно предложи, гледах в един магазин имаше едни 10ки басове, меки, (аз така им викам)
за по 38 лв. ЩЕ СВЪРШАТ ЛИ РАБОТА? Става въпрос музичката да се сложи на кората, не в багажника.
колоните са големи 60 см високи ; 31,5 см широки ;43 см дълбоки имат си филтри, бас рефлектор - една дупка (така ли му се казваше?)
PURE TRUTH is 4 KW music in the CAR
ОК

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Е!
Абе ти верно си луд!!!
НЕ СПИШ ЛИ БРЕ ЧОВЕК!
ааааа да мина през офиса ти ще е трудно, защото не съм то СФ, пък не ми се ходи чак да там, ( не че нямам желание да СКИВАМ твойта Зверкиня (бмв-то) как свири ) ама много бензин ве пич
За гсм-а да ти званна... ама ме е срам! не моеш ли да ми обясниш с няколко думи... pls е тва е
п.с. Ти верно си "луд"! (не се обиждай, то ти сам си си написал LUDIQ)
(заби ми мишката на тия личица)

п.с. Ти верно си "луд"! (не се обиждай, то ти сам си си написал LUDIQ)

You said: "Time will change!" What if it changes you?
ookk
ами пич штом тои не ти отговариа аз ште го сториа ами за да слойиш в колата jbl ти трябва инвертор 12/220 в тои струва 300 леба ама незнам дали в тжоиа град ште го има незнам дали лудиа gsm ште се сагласи с мене има и други варианти ама ти незнам дали ште се справиш ако имаш оште вапроси ми пи6и
:o 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Е!
vicho написа:Абе ти верно си луд!!!![]()
НЕ СПИШ ЛИ БРЕ ЧОВЕК!
ааааа да мина през офиса ти ще е трудно, защото не съм то СФ, пък не ми се ходи чак да там, ( не че нямам желание да СКИВАМ твойта Зверкиня (бмв-то) как свири ) ама много бензин ве пич
![]()
За гсм-а да ти званна... ама ме е срам! не моеш ли да ми обясниш с няколко думи... pls е тва е
п.с. Ти верно си "луд"! (не се обиждай, то ти сам си си написал LUDIQ)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(заби ми мишката на тия личица)
![]()
звънни, звънни не се срамувай

zdr
za6to ne pi6e6 iskam da te pitam za edna formula za iz4islqvame na silata na zvuka toest naprejenieto koeto okazvat kolnite varhu stakloto na kolata sega formulata nee u men no tezi dni 6te tiq kaja nakrai veli4inata se polu4ava v kilogrami iskam da si iz4islq moiata musika kakva sila okazva moje da is4islim i tvoiata "sori 4e pi6a na latinica ni barzam"
:o

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3