Автосалон 2004
Модератор: Icco
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Vladi написа:Хехе, бъркаш се точно транзит си е! 100% съм сигурен! Мерси за снимките на всички.
Определено не се бъркам. На тоя модел бях поканен с баща ми и чичо ми да му правиме тест драив.100% е от серията Connect
- ASEsound systems
- кандидат ентусиаст
-
ееееееееееее,що са развали ли така тоя Алпин..........тази кола не е за такива изпълнения,ммммммммммм ще се пукна от яд..........мале,мале

0889424666
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Ами гледай сега, ако не знаеш това е кола, натривала носовете много подред години на останалите марки в ралитата. Тази кола е легенда.
С нея са се състезавали и братя Чубрикови. Не мислиш ли че е кощунство по този начин да се развали един такъв шедьовър на автомобилостроенето. Върховият агрегат в моделната гама е задно разоложен 1600 куб. см. и 170 конски сили, и това нещо в олекотена каросерия около 800кг какво прави
Ето един истински Алпин, и виж какво значи на опропастиш външният вид на една такава кола
П.П: Забелележете ъгъла под който стоят халогените на бронята, и стойката на колата, ето защо са сложени така, да свети в пътя като влезе така в завой. Ей, много палаво е тва
С нея са се състезавали и братя Чубрикови. Не мислиш ли че е кощунство по този начин да се развали един такъв шедьовър на автомобилостроенето. Върховият агрегат в моделната гама е задно разоложен 1600 куб. см. и 170 конски сили, и това нещо в олекотена каросерия около 800кг какво прави

Ето един истински Алпин, и виж какво значи на опропастиш външният вид на една такава кола

П.П: Забелележете ъгъла под който стоят халогените на бронята, и стойката на колата, ето защо са сложени така, да свети в пътя като влезе така в завой. Ей, много палаво е тва

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676

В момента един такъв Алпин се продава за 35000евро в една пловдивска автокъща, страхотна кола

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
Re: Автосалон 2004
D_I_D_O написа:Vladi написа:...беше натъпкана в един червен транзит....пусне няколко снимки на въпросния транзит.
Според това което виждам на снимките буса не е Транзит а торнео кънект или някой друг от серията кънект
п.с. не знам дали се сещате (тези които са ходили на Автосалон 2003),но миналата година имаше едно мондео с всякакви такива простотии(имаше 3 ЛСД дисплея в багажника )
И според мен това е Турнео, а не транзит
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
- carampguru
- кандидат ентусиаст
-
Радвам се ,че виждам такива снимки.
За кратко време нивото на кар аудио монтаж и инсталация в БГ
се е вдигнало доста.Бих казал световно ниво.
Много добра работа.
За кратко време нивото на кар аудио монтаж и инсталация в БГ
се е вдигнало доста.Бих казал световно ниво.
Много добра работа.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Значи, момчета аз се качвах в червения бус с въртящата се музика и преди това помолих само за малко да пуснат всички колони, онзи на щанда се замота и тукмо седнах, не само ги пусна ами и увеличи. В този момент въпреки спортната седалка, започнах да подскачам в седалката а косата ми се развяваше като урагам, просто ебати музиката, втори път няма да се кача, от това се оглушава, просто е прекалено!
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2