Рязане на кора?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

Мнение от ss_dan4o » 08 Юни 2004, 15:01

Какви 30лв. бе Stormer???Само касетофона ми е 260лв.Това твойто не е само чиста проба простотия,ами и завист.Ако ти си бил по-газар на 16 за 2 месеца да събереш тия пари-браво.Ама съм сигурен че не си.А и да си,не си си купил касетофон напук на всички.И я кажи твоя касетофон какъв е та се правиш на интересен???Май твоя е сонаши.А знам че има хора с по-хубави.Ма ти да не мислиш че твойто е най,най,най...Ти си поредния тапак.А на PIONEER браво :D Каза му го!

Потребител
Аватар

браво PIONEER!

Мнение от ss_dan4o » 08 Юни 2004, 15:10

Аз няма да коментирам простотиите на Stormer,PIONEER много точно му го каза.А ето ми и мейла-ss_dan4o_16.И само за сведение на Stormer-касетофона ми е 260лв.Stormer твоя какъв е та си тъкъв гъз /не е грешка защото не си гъзар/?Май твоя е сонаши. :lol: :lol:

Потребител
Аватар

браво PIONEER!

Мнение от ss_dan4o » 08 Юни 2004, 15:11

Аз няма да коментирам простотиите на Stormer,PIONEER много точно му го каза.А ето ми и мейла-ss_dan4o_16.И само за сведение на Stormer-касетофона ми е 260лв.Stormer твоя какъв е та си тъкъв гъз /не е грешка защото не си гъзар/?Май твоя е сонаши. :lol: :lol:

Потребител
Аватар

браво PIONEER!

Мнение от ss_dan4o » 08 Юни 2004, 15:11

Потребител
Аватар

Мнение от ss_dan4o » 08 Юни 2004, 15:31

Няма да коментирам простотиите на stormer.Браво PIONEER,каза му всичко което аз мислех да му кажа.ВИКИ мейла ми е ss_dan4o_16@abv.bg.Прати ми снимките когато можеш.PIONEER съвета ти за нови предни кори на вратите е добър,ама незнам откаде да намеря-ако знаеш кажи горе-долу как вървят като цена.

Предишна

Назад към Car аудио и видео