ЦД
Модератор: Icco
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
bum_bum написа:Аз съм с Алпин 9887 и го докарва червеното близо до това на километража, но е гадно, че средата винаги свети в бяло. ....
А защо не пробваш да смениш диодите за осветлението на панела, или поне да сложиш някакво прозрачно фолио над тях?
Аз съм с Clarion DXZ638RMP, на който целия панел заедно с бутоните светеше синьо/бяло като твоя, смених всички диоди и сега си е в цвета на оригиналното осветление на таблото и DIM функцията като включиш фаровете си работи идеално.
Нямам спомен какви бяха диодите (правил съм го преди 3-4 години) но сигурно и твойте ще са различни и трябва да провериш.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Много се замислям дали да не го отворя или по- скоро да не го дам на някой, който знае какво прави за да го отвори, щото аз ко го разглобя после ще ми хартисат 100 части
И без тва нямам гаранция, щото си го заръчах от Америка. В дясната страна на това бялото, където свети се е събрал прах
а от къде е влязъл нямам никва идея, щото нито съм го изпускал, нито съм го държал някъде в мръсотията, а е на няколко месеца.. Та може да направя 2 в 1 изчистване на прахоляка и смяна на диодите ако намеря някой по- сръчен в ръцете 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
CrUeSpIrIT написа:Аз съм с Alpine CDE 9881R и свети точно в същия цвят и се вързва и с таблото много съм доволен от избора сив магазина стоеше едно по светло ама в колата точно се получава
И аз така.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
От всички CD минали през ръцете и колата ми съм наи доволен като звукови качества от pioneer deh-5800mp и имаше минимална разлика с осветлението на таблото.............ако успееш да си намериш точно това моделче горещо ти го препоръчвам 

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Stanchev написа:аз с бекера съм много доволен
Колега дай малко инфо за тоя БЕКЕР...моделче нешо,да видя кво представлява?

Apline CDE-9880R сменя цветовете на бутоните-зелен или кехлибар има USB и IPod контрол.
http://bgcarshop.com/product_info.php?c ... s_id=44915
ИЛИ моделите на Алпайн които завършват на RM са кехлибарени.
http://bgcarshop.com/product_info.php?c ... s_id=44915
ИЛИ моделите на Алпайн които завършват на RM са кехлибарени.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2