Добър ли избор направих?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ruskin » 07 Фев 2008, 10:09

Прочети първия ми пост.

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 08 Фев 2008, 13:52

Azidaha написа:Много се извинявам, че ви се намесвам в спора, но...Да се върнем от части ня моят въпрос :lol: Не че не ми е интересно да чета, защото от части научавам нещо ново, което не го знам, а е желателно ...Та ето го и него:

Azidaha написа:Хм, явно на настоящите колони няма разлика независимо от формата. Както и да е...
Тъй, ся след като взех рисайвъра, ми се ще да понакупя още няколко неща, но не съм никак вещ в тая техника, така че ще попитам дали съм на прав път:

1.Купувам две пищялки за таблото. Купувам два говорителя отзад за кората. Купувам една бас туба. Купувам един усилвател.

2.Подменям сегашните в таблото с новите.
3.Подменям тези на кората с новите и ги връзвам през усилвателя.
4.Връзвам бас тубата към усилвателя.
5.Връзвам усилвателя към CD-то.

С всичко съм съгласен без това да купуваш бас туба (боклук),значи вземи си един свестен говорител и си направи кутия за него(ако не разбираш от кутий се свържи с човек занимаващ се с тази дейност) и си готов.Суб-а задължително го прекарай през амп и не се занимавай с глупости да го връзваш към цд-то :) За отпред само с високи немисля че ще е добре,по добре някоя двукомпонентна система,за отзад елипси + суб :)

п.п Марио съгласен съм с теб,че мп3-ките са по компактен варянт,но за качество не ми говори... същия компактен варянт се получава и със цд чейнджър с 10 диска поне аз съм така и имам мнооооооооого по добро качество от тия мп3-та :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Car аудио и видео