от 12 на 220 V съвети !!!
Модератор: Icco
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: от 12 на 220 V съвети !!!
hip_hop_joe написа:мисля да си купувам преобразовател от 12 на 220 волта и се чудя дали това нещо ще събаря много акумулатора защотото мисля да си сложа един суббуфер в колата от домашно кино пайнер? дайте някой друг съвет да го правя ли това или не ? мерси предварително
Неизчетох до край темата, може някой да ти го е казал, но все пак да кажа. Нещото което търсиш се казва инвертор и го има у секи един УПС. Има го и в магазините, 1КW струва нещо от типа на 150лв за средно качество и към 250лв гъзарско инверторче. Другия вариант си зимаш един УПС за 100лв, скубеш акумолаторите и на тяхно място цепиш два кабела от акомулатора.
Целта ти е крайно глупава, поне според мен. Тоя суб ще свири като телефонна слушалка на Нокиа 6230 или като на домофон в панелка в Младост. С парите които ще похарчиш си земи евтина 10"-ка и евтин усилвател ( не тъндър ), може и втора ръка, се за до 250лв ще намериш нещо ставащо.
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
мерси за исчерпателния отговор . аз се отказах от това нещо и даже си купих едно ДВД за колата с вграден пребиращ се монитор и си зех на исплаштане един бошмен и имах една каса две 12` и работата заспа
само че дадох малко повечко парички но не съжелявам

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2