Система BOSE
Модератор: Icco
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
radio_manbg написа:
Това е най-добрата музика слагана фабрично в кола ..
Колега,не е точно така..

Ще ти дам пример с Bang & Olufsen,която за да я притежаваш като аудиосистема тряба да си купиш Астън Мартин...Отскоро ако не се лъжа запонаха да произвеждат системи и за Ауди..Та по тоя въпрос със скъпата музика,може да се рзсъждава много,но по-важното е кой какъв резултат търси от нея и с колко пари е готов да се раздели..!! Защото в един момет цените стават 5 цифрени изразени в евро..

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ааа,хубава тема се заформи
Да не съм само офф,какво ще кажете за JBL ,те само колони ли правят?
А чувал съм и за Накамичи,ама май не са много разпространени в БГ 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Bogat-Beden написа:ааа,хубава тема се заформиДа не съм само офф,какво ще кажете за JBL ,те само колони ли правят?
А чувал съм и за Накамичи,ама май не са много разпространени в БГ
JBL не правят само колони,правят и стъпала/авто усилвател/.Плеъри не съм срещал и не мога да твърдя,че има...А а Нкамичи не си извесни толкова на масовия пазар,заради цените им..Както и Бекер,Денън,Бракс,Хеликс и още други...В аудио средите това са доста предпочитани марки за компоненти при системите в който се търси качество на звука/SQ/.За уредби при които поставената цел при изграждането е налягане или сила /SPL/ ,има и други водещи компаний...

п.п. Абе тая тема що е тук ,а не в кар-аудио раздела..?!

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
За Ауди Bose струваше около 1600лв. Не разбирам от озвучителни с-ми, но ако не съм оглушала вече, в Аудито много добър звук вади
Но сигурно има и по-добри...нямам идея.
Естествено, че "боус" се казва. С това "босе"...ми бърка...не знам къде
Щом консултатнт в Ауди упорито ми твърдеше, че е "босе"...напароо...за гушите щяхме да се хванеме

Естествено, че "боус" се казва. С това "босе"...ми бърка...не знам къде

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
aygofan написа:((:BuKcu:)) написа:: Щом консултатнт в Ауди ...
Ауди Горубляне или Порше БГ ?
Порше БГ
((:BuKcu:)) написа:Естествено, че "боус" се казва. С това "босе"...ми бърка...не знам къдеЩом консултатнт в Ауди упорито ми твърдеше, че е "босе"...напароо...за гушите щяхме да се хванеме
![]()
разбира се, че е боус- нали ходиме да правиме автокрос на паркинга им поне 2-3 пъти в годината...

Последна промяна alx на 26 Фев 2009, 20:51, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Защо не питаш тук - http://bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=13 Има доста хора, които с това се занимават.
- nikoror
- кандидат ентусиаст
-
изцяло неграмотен съм по темата и това е леко оф-топик, но става въпрос за номенклатурата. та с имената ситуацията винаги е малко сложна и се получават такива разминавания. като цяло в българския правилото е, че за вече известни имена се ползва приетата форма (примерно Вашингтон, а не Уошингтън за столица на САЩ), но за останалите неща се ползва транскрипция на това как завучи на оригиналния език, т.е. Дензъл Уошингтън, а не Дензел Вашингтон. Та поради тази причина на български правилно е Bose да се произнася "боус/боуз".
На немски, само че, нещата не са така и те си прозинасят всяка дума така сякаш е написана на немски без да се съобразяват с това как се произнася на оригиналния език (това е така по правило, на практика, особено младите хора, не го правят това вече), та на немски Bose се чете Бозе, а понеже в България повечето коли с такава система са от Германия е навлезнало масово Бозе което на български не е правилно (за пример ще кажа, че на немски JVC (джей ви си) се произнася йот фау це
)
иначе по темата, на Beng & Olufsen системата в А8 е супер скъпа и изглежда много интересно с пищялки дето изникват от таблото... за това колко свирят всеки сам си преценява
На немски, само че, нещата не са така и те си прозинасят всяка дума така сякаш е написана на немски без да се съобразяват с това как се произнася на оригиналния език (това е така по правило, на практика, особено младите хора, не го правят това вече), та на немски Bose се чете Бозе, а понеже в България повечето коли с такава система са от Германия е навлезнало масово Бозе което на български не е правилно (за пример ще кажа, че на немски JVC (джей ви си) се произнася йот фау це

иначе по темата, на Beng & Olufsen системата в А8 е супер скъпа и изглежда много интересно с пищялки дето изникват от таблото... за това колко свирят всеки сам си преценява
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
/ASTERIX/ написа:ka1ZeR написа:ами питам попринцип, защото все още нямам кола, но искам да се ориентира, а иначе говоря за Bose пакет като например на някои Аудита и Мерцедеси.
По добре си вземи кола с BOSE,отколкото BOSE за кола че ще ти излезе доста соленичко
...колегата е мн прав, но и трудно се намират.....
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
moni76 написа:/ASTERIX/ написа:ka1ZeR написа:ами питам попринцип, защото все още нямам кола, но искам да се ориентира, а иначе говоря за Bose пакет като например на някои Аудита и Мерцедеси.
По добре си вземи кола с BOSE,отколкото BOSE за кола че ще ти излезе доста соленичко
...колегата е мн прав, но и трудно се намират.....
Това е добро предложение, мога да помогна, имам заводски вградена+автомобил

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
nikoror написа:иначе по темата, на BAng & Olufsen
малка поправка за правописа..
П.С.гордея се ,че познавам лично стажантка в тази фирма

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3