светлина да мига с такт с музиката ?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 11 Сеп 2008, 20:49

DirtySouth написа:Е това освен да ни каже че реално този голф е имал не повече от 20 вата RMS бас нищо друго неможе да даде като информация :mhihi:

ми да ти кажа ако на 305ц има 20 вата за теб за мен не е :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 11 Сеп 2008, 20:50

305ц :?: Нещо колега не си формулира правилно въпросчето :roll:
I'm slowly drifting
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 11 Сеп 2008, 20:57

DirtySouth написа:305ц :?: Нещо колега не си формулира правилно въпросчето :roll:

Pioneer 305C сега правилен ли ми е въпроса?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 11 Сеп 2008, 21:00

Какво за него ? Много добър говорител най-добрия за парите си според мен ! Ако намерия нов взимам веднага един ;)
I'm slowly drifting
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 11 Сеп 2008, 21:04

DirtySouth написа:Какво за него ? Много добър говорител най-добрия за парите си според мен ! Ако намерия нов взимам веднага един ;)

не ми следиш мисълта явно :) обяснявам ти че говорителя беше Pioneer 305C и неонката ( :mhihi: ) беше вързана за него и 6 месеца си работеше без проблеми,както и говорителя :)
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 11 Сеп 2008, 21:05

Don_Mandragon написа:
Cyberloner написа:предлагам радикално нов подход :mhihi:
прави ВЧ филтър(да е в синхрон с баса) и през тоя филтър едно реленце което в положение 1 да пуска примерно 9в на диодите,за да светят слабо и в положение 2(демек като удари баса и му дойде ток) да им пуска 12в, за да светнат силно, като се добави и един малък кондензатор за да стане ефекта на пулсиране...май по-сложно не може :mhihi:

С реле не става.Трябва да е транзистор в ключов режим щото релето не може да включва и изключва дори с 10Хз пак да не говорим за 200 примерно ;)

e всичко прецака значи.... после щяхме да четем "Проблем с реле" :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M40B18 '93

Мнение от Don_Mandragon » 12 Сеп 2008, 1:40

DirtySouth написа:Човек ти живееш в някъв електронен свят :mhihi: Какво съпротивление искаш да има в неон от 15 лева на илиенци ? Нали е проста тръба пълна с гас :roll: Бас 10 лева ловя че като го вържеш ще изгори ! А по-твоя начин със съпротивление пак не става губиш мощност ~20 W аз предпочитам да дам 36 лева и да си ги запазя тези 20W

:shock: Ей днес много ме забавляваш ей.Ти като пишеш мислиш ли малко поне или еи тъй квото ти доиде? Е как да няма съпротивление.Една неонова лампа или луминисцентна как се пали знаеш ли? Има един дросел (със съпротивление естественно) преди нея и един стартер.Баласт му викат на туи нещо.Искаш да ми кажеш че ако си сложа 10 неонови лампи в нас да ми светят и понеже нямали съпротивление електромера ми няя се върти :mhihi: :mhihi: :mhihi: Браво колега поставяш началото на един световен проект "Светлина за света без нито един вложен ват"
И още нещо... Не съм казал никаде, че моя начин е да вържа 20Вата резистор.Прочети внимателно.Писал съм че това е консумацията на лампата, т.е толко ще ти дърпа от акумулатора.А ти тия 20Вата тъи или иначе ще ги загубиш щото няма как... лампата просто си ги гълта.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 12 Сеп 2008, 17:56

На стартерите баласти им викат или баластра :mhihi: Дросели ама тея преди 50 години или :mhihi: Защото аз може бих съм купил едно 100 луминисцентни лампи и все с електроника ми ги продават без дросели :confused: Ти също ме расмиваш с "ВЪЙ" "ТЪЙ" "Онуий" и тн това не ти е Стара Загора пич ! Или викаш то студентски град не е София :mhihi:

Са по темата Връзването на друг консуматор във веригата се отразява неминуемо на главния консуматор за който е предназначен усилвателя ;)
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Mandragon » 12 Сеп 2008, 18:57

DirtySouth написа:На стартерите баласти им викат или баластра :mhihi: Дросели ама тея преди 50 години или :mhihi: Защото аз може бих съм купил едно 100 луминисцентни лампи и все с електроника ми ги продават без дросели :confused: Ти също ме расмиваш с "ВЪЙ" "ТЪЙ" "Онуий" и тн това не ти е Стара Загора пич ! Или викаш то студентски град не е София :mhihi:

Ахаха драги г-н "Дърт Саунд" :mhihi: :mhihi: :mhihi: сега на град ли ще се обиждаме?Къде видя Въй,Тъй и Онуй в моите постове?Ти не се надъхвай много много, че си софиянец, че кой знае майка ти и баща ти от кое село покрай нея са и от кой квартал си.Вярвам от някой от който, за да стигнеш до центъра ти трябва толкова време, колкото на мен от СтЗ до Пловдив :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А лампите ти ако ще и с ''мегатронен ускорител'' да са пак ще си папат точец.Сещаш ли се...безплатен обяд няма, освен този който ти готви Мама:)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 12 Сеп 2008, 19:13

Драги ми ДОн на Мандрите явно имате доста крави :mhihi: Предпочитам най-закътания кваратал на София от колкото терасата ми да има изглед към посевите ми :mhihi: Но айде това е дълга тема ... Безплатен обяд има стига да знаеш как да го вземеш (откраднеш) а именно соларни батерии дето "крадът" енергия от слънцето ;)
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Mandragon » 12 Сеп 2008, 19:43

DirtySouth написа:Драги ми ДОн на Мандрите явно имате доста крави :mhihi: Предпочитам най-закътания кваратал на София от колкото терасата ми да има изглед към посевите ми :mhihi: Но айде това е дълга тема ... Безплатен обяд има стига да знаеш как да го вземеш (откраднеш) а именно соларни батерии дето "крадът" енергия от слънцето ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Голяма веселба пада с тебе :mhihi: :mhihi: Ще падна от стола... това се казва шоп с претенции :mhihi: Не е важно къде живеш, а какво правиш... а в твоя случай какво НЕ
правиш.Само забавляваш и сееш интрига във форума.
П.С. По добре терасата ми да има изглед към посеви от колкото твоята към боклуците :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 12 Сеп 2008, 21:00

На шоп с претенции бих ти репликирал със Селянин с комплекс :mhihi: Пак ти казвам бате София е много повече от люлин и щутгард ;) А иначе ти какво правиш би ли ни казъл ?
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 14 Сеп 2008, 19:23

DirtySouth написа:Има такива готови като неони само че вътре с диоди ....

Изображение

36 лева е пълно с диоди и саунд контрол кво ще си играеш да правиш няма сметка просто

къде се продава такова ?????????? и свети ли силно ?
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 14 Сеп 2008, 19:25

Къцарски 99
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 14 Сеп 2008, 19:30

DirtySouth написа:Къцарски 99

къде се намира това, улица ли е, какво е ?
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

ПредишнаСледваща

Назад към Car аудио и видео