Добър ли избор направих?
Модератор: Icco
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Добър ли избор направих?
Взех това Сони - много ми хареса на външен вид, дизайн, стил, дисплей, просто ми омекнаха краката само като го видях и се хвърлих веднага. Взех го от Техномаркет за 289.00Лв. но чак след няколко дена ще имам възможността да го чуя как свири. Някои да е с такова? Плюсове и минуси? То вече малко свършен факт, но не намерих информация в нета, и ми се ще малко да проуча относно новата ми придобивка.
Модела е 2008г.
Sony CDX-GT620U
http://www.electron.bg/product_info.php ... ords=gt620
Модела е 2008г.
Sony CDX-GT620U
http://www.electron.bg/product_info.php ... ords=gt620
Последна промяна Azidaha на 03 Фев 2008, 2:00, променена общо 1 път

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ами принципно СОНИ не е марка за маняшко Кар Аудио , но зависи кво търсиш ако искаш нещо да ти чурулика няма никъв проблем ... Но ако искаш яката тупалка се огледай в Алпин , Пайниър , Кларион и тн и тн ..
I'm slowly drifting

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
Дискове почти няма да свирят на него.
Определено много по-лесно и приятно за работа е флашката, така че само нея и чат-пат радиото от време на време.
Иначе не търся "яката топалка" (Добър лаф - хареса ми
) Търся хубав звук, приятен за слушане и не гоня милярдите вата.
Ясна ми е работата иначе - JBL (Любимата ми марка)
Но там вече играят много пари, и не е само до рисивъра' работата.
На това мисля да му сложа две Херц-ки отзад, и две малки отпред пищялки. Един бас в багажника, отново Херц и да си гледам живота.
Все пак това е кола, не дискотека.
Едит.: Предаторе, и аз съм с Пунто
Определено много по-лесно и приятно за работа е флашката, така че само нея и чат-пат радиото от време на време.
Иначе не търся "яката топалка" (Добър лаф - хареса ми

Ясна ми е работата иначе - JBL (Любимата ми марка)

На това мисля да му сложа две Херц-ки отзад, и две малки отпред пищялки. Един бас в багажника, отново Херц и да си гледам живота.
Все пак това е кола, не дискотека.

Едит.: Предаторе, и аз съм с Пунто

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Ми то да ти кажа в тоя цениви клас всички са горе долу на едно ниво ... И всеки си има вкус , слух и тн ... Ето колегата над мен казва че Alpin са номер 1 ... Аз казвам че Pioneer са над Alpin и пак не са номер 1 Pioneer ... Всеки има мнение ... Попринцип ще чуеш много отрицателни отзиви за сонито но да не ти пука може да си попаднал на читав модел
I'm slowly drifting

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
Хъммм, от Сони качество не чакай. А и от плеари под 500лв, трудно ще измолиш качество.
Иначе пък и не знам за какво качество говориме като слушаш mp3 формат, който е наказан да е на последно място по качество от ставащите за слушане формати.
Иначе Сони имат ставащи тунери и са дуракоустойчиви и то доста. Дизайна е приятен наистина, но не дизайна свири.
Иначе пък и не знам за какво качество говориме като слушаш mp3 формат, който е наказан да е на последно място по качество от ставащите за слушане формати.
Иначе Сони имат ставащи тунери и са дуракоустойчиви и то доста. Дизайна е приятен наистина, но не дизайна свири.
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
ruskin написа:Хъммм, от Сони качество не чакай. А и от плеари под 500лв, трудно ще измолиш качество.
а кои формати са по-добри за слушане??? ЦД формат ли??

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Е да Alpin, Pioneer са по-напред, ако говорим обаче за топ моделите. Sony вади доста приличен звук, има много интересни екстрички и приятен дизайн. Но за тия пари останалите Alpin-и и Pioneer-и ми приличат на Sony от преди 1-2 години точно. Моя даже с опция за смяна на подсветката и с червена си пасва на бимера. Та ако неискаш наистина колата да е диско е може би най-добрия избор на пазара като гледам другите Panasonic и т.н. приличат на гъс сравнение с него.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аз съм с този панасоник какъв избор да направя до 400лв плеар или с тоя да остана ?
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09019155
има ли голяма разлика със Сонито с тея 10 лв.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
ditko1 написа:аз съм с този панасоник какъв избор да направя до 400лв плеар или с тоя да остана ?
Звук няма да докараш от панасоника, но и за по-напред знай, че и само плеар не прави целата работа:
Alpine CDE-9881RB - 400лв.
Pioneer DEH-P6000UB - има идея, но пак не е нищо особенно и все ми се струва, че Alpine е по-добрия избор, поне на мен повече ми харесват като звук и тн.
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
Много се извинявам, че ви се намесвам в спора, но...Да се върнем от части ня моят въпрос
Не че не ми е интересно да чета, защото от части научавам нещо ново, което не го знам, а е желателно ...Та ето го и него:

Azidaha написа:Хм, явно на настоящите колони няма разлика независимо от формата. Както и да е...
Тъй, ся след като взех рисайвъра, ми се ще да понакупя още няколко неща, но не съм никак вещ в тая техника, така че ще попитам дали съм на прав път:
1.Купувам две пищялки за таблото. Купувам два говорителя отзад за кората. Купувам една бас туба. Купувам един усилвател.
2.Подменям сегашните в таблото с новите.
3.Подменям тези на кората с новите и ги връзвам през усилвателя.
4.Връзвам бас тубата към усилвателя.
5.Връзвам усилвателя към CD-то.
Е, на прав път ли съм? И въпросното "връзване" на принципа - мъжко<->женско ли е, или си е играчка?
Така, след като самото СD има директен изход за бас туба, то трябва ли тя да минава първо през усилвателя или директно към рисивъра?

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2