Субуфер в Е30

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Субуфер в Е30

Мнение от GEORGIEV » 02 Юни 2007, 18:41

Навил съм се да слагам някакъв субуфер в Е30-ката но се чудя дали да е някаква туба в багажника или две 12-ки на задната кора ,колата е купе и знам че по трудно се прави бас отколкото в комби или хечбек но все пак кой от двата вариянта ще блъска повече ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 02 Юни 2007, 19:13

Два баса в багажника ;) Аз с моя басс надсвирвам на един приател 2 МТХ-а на кората ,а са от един клас ......... абе freeair говорители на колата трябва да сложиш само за мегакомпромисен вариант ! А да не ти казвам кутия в багажника и порта (рефлекса) ако е изкаран горе на курата кво се случва в купето :twisted: :twisted: :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 02 Юни 2007, 19:24

А има и друг варятн да хванеш и да сложих говорителе на кората да седят т.е. да се подават а същото врене отдоло в багажника да си имат кутия и ще се получи добре ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 02 Юни 2007, 19:38

Да ама тоя вариант трябва да я направи на швейцарско сирене , а аз лично не съм фен да се реже ламарина щото малко или много си влиае ......

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от poweramper » 02 Юни 2007, 19:45

Аз досега бях с бас в багажника, обаче номера дрънчи та не се трае. Много е неприятно. Сега мисля да слагам две десятки на кората (free air). Ще видим какво ще се получи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 02 Юни 2007, 19:58

bmw_e36_fen написа:Да ама тоя вариант трябва да я направи на швейцарско сирене , а аз лично не съм фен да се реже ламарина щото малко или много си влиае ......

мдам заздравяваш я ..
като на мястото на ламарината сложиш дървения обем ...
при страничен удър задния обем ми се беше отбелязал на ламарината ама той си беше здрав ... демек ламарината беше стигнала до него и до там ... ако го нямаше кой знае ...
същото и със вратата ама там обема беше поддал малко
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 02 Юни 2007, 19:59

poweramper написа:Аз досега бях с бас в багажника, обаче номера дрънчи та не се трае. Много е неприятно. Сега мисля да слагам две десятки на кората (free air). Ще видим какво ще се получи.

туба силикон и после тоя дето ще пререгистрира да му мисли .. хех
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 02 Юни 2007, 20:14

Sharo всеки си има мнение .... Аз лично въм виждал усукано купе точно следсвие на якото резане и при седалките и навсякъде .... Е верно не беше БМВ но както и да е ....... Аз мойта музика я правя без да режа и затова му предложих този варянт :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от poweramper » 02 Юни 2007, 20:17

Sharo написа:
poweramper написа:Аз досега бях с бас в багажника, обаче номера дрънчи та не се трае. Много е неприятно. Сега мисля да слагам две десятки на кората (free air). Ще видим какво ще се получи.

е да де :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не мисля, че заради две дупки може да има усукване на купето... Виж ако махнеш цялата ламарина отзад (което се прави доста често) тогава да.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 02 Юни 2007, 20:31

bmw_e36_fen написа:Sharo всеки си има мнение .... Аз лично въм виждал усукано купе точно следсвие на якото резане и при седалките и навсякъде .... Е верно не беше БМВ но както и да е ....... Аз мойта музика я правя без да режа и затова му предложих този варянт :)

на е36цата с която давам пример няма ламарина зад седалките... аз говорех за ламарината мейжду гредата където се закачат седалките и дъното на задния прозорец ...
е там ако я махнеш тая ламарина БЕЗ гредата .. и сложиш едън дървен обем не мисля, че е възможно да влошиш нещата ...
все пак експертите от кат и затрахователите казаха, че ако ги е нямало е щял да ме направи този на палачинка

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 02 Юни 2007, 21:04

poweramper написа:
Sharo написа:

е да де :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не мисля, че заради две дупки може да има усукване на купето... Виж ако махнеш цялата ламарина отзад (което се прави доста често) тогава да.

Sharo не съм свидетел незнам може и да си прав бате ...

Иначе poweramper кви две дупки тва са си две ями по 30 сантима :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от poweramper » 02 Юни 2007, 23:05

bmw_e36_fen написа:Иначе poweramper кви две дупки тва са си две ями по 30 сантима :mhihi:

23 см. ако бъдем точни. пак не са малки де, но това е положението

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 06 Юни 2007, 23:56

един приятел си продава музиката всичко е на 2-3 месеца ново ,две 12-ки Пайнер в каса и Тъндар 4100 и мисля да взема всичко и да й искарам на касата басрефлексите на кората ,посъветвайте ме нещо че немога да реша :roll:
сега са в астра и е лудница вътре ма да не като ги набия в мойта и само да ми дрънчи номера а вътре да няма никой :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 06 Юни 2007, 23:59

Това че в БМВ не се чува нищо са митове и легенди .... И тея SPL-ски Pioneer-i предполагам ще ти разцепат Е30ката и едва ли ще чуваш номера как дрънчи виж другите да но ти не ;)
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 07 Юни 2007, 1:32

ти са тва от личен опит ли го казваш ...
защото аз с мтх-а в е36цата го чувах повече отвънка .. като беше касата в багажника ...
а номера си е гадно да ти дрънчи па и пада :mhihi: .. (това го опеавих с туба силикон и малко вътрешна гума за спускане от колео(по-дебели са тия гуми))

Следваща

Назад към Car аудио и видео