бас
Модератор: Icco
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
бас
пичове искам да си сложа бас в кошницата ама...
туба ли кво трябва да е за да свири как си трябва или само говорител(ако да къде да го сложа)става въпрос за е36 купе?
туба ли кво трябва да е за да свири как си трябва или само говорител(ако да къде да го сложа)става въпрос за е36 купе?

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Еми сложи си една тубичка
плус един усилвател плус едни колонки смисъл можеш да смениш тези оригиналните отзад до кората или да сложиш едни елипси на кората ако ти се реже
А марки и модели не казвам защото всеки има различно мнение и предпочитание 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
и ако имаш подлакатник сложи говорителя там ... мое мнение ... аз там съм си го сложил след проба просто туба в багажника ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- mistik-e36
- Потребител
-
Ами казват че ако искаш да сложиш елипси отзаде било мн сложно рязането некви дебели железа?! По касно ще сложа снимки на касата ми да кажете дали ще свири добре
F@s}{ioNiSt@
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
mistik-e36 написа:Ами казват че ако искаш да сложиш елипси отзаде било мн сложно рязането некви дебели железа?! По касно ще сложа снимки на касата ми да кажете дали ще свири добре
Те нали знаеш кво казват хората умните слагат фланци тъпите режат ламарини

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
bmw_e36_fen написа:mistik-e36 написа:Ами казват че ако искаш да сложиш елипси отзаде било мн сложно рязането некви дебели железа?! По касно ще сложа снимки на касата ми да кажете дали ще свири добре
Те нали знаеш кво казват хората умните слагат фланци тъпите режат ламариниНедодялана работа си е с резането мани ......
то ако не резне ламаринктие за това Тубе бая музика ще чуе ... такива умни акъли му давай ти

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
забрих и задната кора с уплатнението че да влее малко въздух т.е. да излиза де
иначе най много да ми фръкне капачката на резервара
иначе най много да ми фръкне капачката на резервара

- Spiro_Буцуняка
- Потребител
-
Като гледам доста компетентни мнения досега
С каква пара разполагаш за да знам накъде да те насоча иначе момчето в началото на темата написа най-правилно туба в багажника и едни колони на кората ако искаш елипси аз предпочитам класическия кръгъл дизайн да речем ей тия Pioneer TS-A2011 можеш да ги видиж в ей тоя сайт http://avitel-bg.com/index.php 20 см са колоните мога да кажа само хубави работи за тях и свирят прилично за парите си вързани към усилвател и за да чуеш баса от багажника и да не се налага да сваляш всеки път седалките може да сложиш на кората два броя големи бас-рефлекса... за предната линия ефтиния варянт е подмяната на серийните говорители с по мощни със съобразения размер...по-скъпия варянт е да се направят джобове на вратите но пък ще свирнат чудно...сичко това трябва да се захрани с мощничък усилвател...като за по ефтин варянт може да ползваш някой thunder TCA-4075 или TCA-4100 като по натам може да се замени с друг по класен,защото за парите си тъндъра свири но неможе да се каже,че е качествен...няма да е лошо за цялата тая системка да боднеш и един кондензатор...ами това е като цяло моето мнение няма да отидат повече от 500-600 лева...между другото с какъв плейар си ?

С каква пара разполагаш за да знам накъде да те насоча иначе момчето в началото на темата написа най-правилно туба в багажника и едни колони на кората ако искаш елипси аз предпочитам класическия кръгъл дизайн да речем ей тия Pioneer TS-A2011 можеш да ги видиж в ей тоя сайт http://avitel-bg.com/index.php 20 см са колоните мога да кажа само хубави работи за тях и свирят прилично за парите си вързани към усилвател и за да чуеш баса от багажника и да не се налага да сваляш всеки път седалките може да сложиш на кората два броя големи бас-рефлекса... за предната линия ефтиния варянт е подмяната на серийните говорители с по мощни със съобразения размер...по-скъпия варянт е да се направят джобове на вратите но пък ще свирнат чудно...сичко това трябва да се захрани с мощничък усилвател...като за по ефтин варянт може да ползваш някой thunder TCA-4075 или TCA-4100 като по натам може да се замени с друг по класен,защото за парите си тъндъра свири но неможе да се каже,че е качествен...няма да е лошо за цялата тая системка да боднеш и един кондензатор...ами това е като цяло моето мнение няма да отидат повече от 500-600 лева...между другото с какъв плейар си ?
Давай Гочо нещастна съм....
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Айде компетентния препоръчай му кондензатор 100 Фарада за тея 200-300 W дето ги има я не ! И ти май не си виждал кора на Е36 ? Като ти чета изказванята от сорта :

едни колони на кората ако искаш елипси аз предпочитам класическия кръгъл дизайн да речем ей тия Pioneer TS-A2011
да сложиш на кората два броя големи бас-рефлекса...

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2