BMW Business -> mp3?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

BMW Business -> mp3?

Мнение от absix » 15 Авг 2006, 11:50

Начи на Е46-ката имам Бизнес стерео + 6 диска в багажника. Е, хубаво ама няма мп3.

Някакви идеи как да си вкарам мп3? Имам смотан трансмитер, ма това си не е работа да виси от запалката non-stop :help:

Потребител
Аватар

Мнение от rampage » 15 Май 2007, 22:33

виж това -> http://caraudiosecurity.com/shop/produc ... /1334.html
mp3 чеинджър за 6 диска. пише, че се връзва към бизнес радиото на Е46 и се управлява от там. демек като оригиналния само че mp3. и аз се точа на такъв за мойта 5-ца но в БГ незнам дали има от каде да си го купиш.[/img]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 15 Май 2007, 22:37

Срещу скромните 500 лева викаш е негово :mhihi:
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!

Потребител
Аватар

Мнение от rampage » 16 Май 2007, 12:44

хаха еми тва е положението. ако наистина се връзва като оригиналния и се управлява като него аз бих ги дал. само да намеря от каде да си го купя

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 16 Май 2007, 16:26

Е за тея пари батко бих си взел DVD Chnager
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 16 Май 2007, 17:00

Ти добре ще вземеш двд чейнджър ама дали ще тръгне ;) важното е да тръгне и да стане като хората ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от rampage » 17 Май 2007, 0:05

Я кажи какъв DVD чейнджър ще вземеш и как ще го вържеш и управляваш. Заштото и аз искам да взема нешто за BMW-то, че само радио и касетка е кофти, а тези трансмитери дето се ръгат в запалката няма да ги коментирам.

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 17 Май 2007, 10:16

На ваше място бих заменил фабричното аудио с някое хубаво Алпинче или Пионерче а не да се чудя какви добавки да слагам на нещо което не свири както трябва

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 17 Май 2007, 10:41

Icco® написа:На ваше място бих заменил фабричното аудио с някое хубаво Алпинче или Пионерче а не да се чудя какви добавки да слагам на нещо което не свири както трябва

Теб как повече ти харесва с оригиналното СД или някво слагано....според мен като си сложиш някъф друг и все едно вече не си в БМВ а ми в хондичка :roll:
ПП: извинявам се за офф-а

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 17 Май 2007, 10:44

Facheff написа:
Icco® написа:На ваше място бих заменил фабричното аудио с някое хубаво Алпинче или Пионерче а не да се чудя какви добавки да слагам на нещо което не свири както трябва

Теб как повече ти харесва с оригиналното СД или някво слагано....според мен като си сложиш някъф друг и все едно вече не си в БМВ а ми в хондичка :roll:

Съгласен с теб на 100%. Като видя омазано табло на Е46 и пощръклявам.

ПП: Тая тема е от има, няма една година :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 17 Май 2007, 11:01

absix написа:
Facheff написа:

Съгласен с теб на 100%. Като видя омазано табло на Е46 и пощръклявам.

ПП: Тая тема е от има, няма една година :mhihi:

хахах :mhihi: Верно...нищо айде със здраве :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от Beckop » 24 Юни 2007, 8:16

Момчета и аз имам подобен проблем. От скоро карам БМВ е39 Голяма навигация с СД 6 диска ТВ. Реших че ми липсва ДВД, както и да е монтирах на го и стана прекрасно. Най големия проблем е, че ТВ тунера има ави вход, но понеже тунера е моно и звука е моно. За филми не е гатално, но за МП3 и видео музика е трагедия.
Някой да има идея за този проблем?

P.S. Няма по красиво от оригиналното
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Юни 2007, 10:00

Facheff написа:

за тва го прайш като мене ;) ;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Юни 2007, 10:03

rampage написа:виж това -> http://caraudiosecurity.com/shop/produc ... /1334.html
mp3 чеинджър за 6 диска. пише, че се връзва към бизнес радиото на Е46 и се управлява от там. демек като оригиналния само че mp3. и аз се точа на такъв за мойта 5-ца но в БГ незнам дали има от каде да си го купиш.[/img]

пращаш им мейл на тия и те ти го пращат до БГ ...ако го няма в падащия списък при регистрация ...

п.с.
а то България я има в списъка.. демек доставят до тука ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 24 Юни 2007, 12:44

Sharo написа:
Facheff написа:

за тва го прайш като мене ;) ;)

...и ти как си го направил???
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

Следваща

Назад към Car аудио и видео