СъВеТ !!!!

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

СъВеТ !!!!

Мнение от CASIO » 06 Май 2008, 20:31

Хора от скоро ми е влязло нещо в главата
за доста силна музика в кола
и мисълта ми е искам да си купа
2 15'' говорителя с един усилвател
обаче какъв да е усилвателя
и един кондензатор всъщност колко време издържа
1 фарад кондензатор ?
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от djandarin » 06 Май 2008, 20:35

аз ще ти кажа какъв....имам Сони Експлоуд - 2 канала по 300 вата мощност или един на 600, мисля че ще свърши работа срещу 200 лв е твой :mhihi:
Only House can save our souls.......

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M40B18 '93

Мнение от Don_Mandragon » 06 Май 2008, 22:25

djandarin написа:аз ще ти кажа какъв....имам Сони Експлоуд - 2 канала по 300 вата мощност или един на 600, мисля че ще свърши работа срещу 200 лв е твой :mhihi:

Ама те Сони и стъпала ли правят.Аз мислих 4е само батерии :lol: Не сериозно по добре Бушмен или БлакпУнт от колкото Сони ;) Земи си наи добре Ланзар,Хеликс или JBL или некои Паинер в краен слу4аи.

Потребител
Аватар

Мнение от Зайо Лукс » 06 Май 2008, 23:58

Абе то в случая и Тъндър ще свърши работа ,ама зависи какво мислиш да правиш с тия 2х15",ако мислиш да "къртиш плочки" ОК,обаче ако търсиш качество вече е друго :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от djandarin » 07 Май 2008, 1:37

Don_Mandragon написа:
Ама те Сони и стъпала ли правят.Аз мислих 4е само батерии :lol: Не сериозно по добре Бушмен или БлакпУнт от колкото Сони ;) Земи си наи добре Ланзар,Хеликс или JBL или некои Паинер в краен слу4аи.

ти направо да беше казал да си вземе елит от метро......те поне не правят батерии :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M40B18 '93

Мнение от Don_Mandragon » 07 Май 2008, 12:07

djandarin написа:
Don_Mandragon написа:

ти направо да беше казал да си вземе елит от метро......те поне не правят батерии :mhihi:

To направо си е по добре да.И Бушмен и Х-плоут съм поправял.Да ти кажа нямат никва разлика вътре.Излиза 4е даваш 100 кинта отгоре за една емблемка на Сони ;) Най добре да иде и да чуе 5-6 стъпала и да си избере.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325tds

Мнение от suravia » 07 Май 2008, 22:47

Don_Mandragon написа:
djandarin написа:
Don_Mandragon написа:

To направо си е по добре да.И Бушмен и Х-плоут съм поправял.Да ти кажа нямат никва разлика вътре.Излиза 4е даваш 100 кинта отгоре за една емблемка на Сони ;) Най добре да иде и да чуе 5-6 стъпала и да си избере.

явно аз не разбирам но ми се струва че тьндьра от всички тези дето изброихте е най надежден и с най добри характеристики,не че нещо ама вземете и тест вайте някои друг усилвател :)
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)
Изображение Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 08 Май 2008, 0:13

Аз от тоя кенууд дето дрънка съм си доволен ;)

Потребител
Аватар

Мнение от djandarin » 08 Май 2008, 0:50

Don_Mandragon написа:

естествено че така е най-добре аз само дадох предложение все пак :roll:

Назад към Car аудио и видео