колонки 13см. в Е36

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с усмивка.

колонки 13см. в Е36

Мнение от Axis » 09 Апр 2008, 21:25

Здравейте. Едната ми от задните тонколонки (оригиналните Nokia) много тсъска-пръцка и други подобни и искам да я сменя. Имам едни 13см. кръгли и искам да ги плесна на мястото на оригиналните, но не влизат на оригиналните дупки. Какви са ми вариянтите да ги натикам без да режа ламарини. Бях чел за някакви дървени подложки? От каде мога да се сдобия с такава??? :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с усмивка.

Мнение от Axis » 09 Апр 2008, 22:38

Мхмм... сега ако ми кажеш и к'во е мдф и с кво се реже тва чудо?? Че и у Практикера ако кажа искам малко мдф и онея може да ме погледнат е така :shock: .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M40B18 '93

Мнение от Don_Mandragon » 09 Апр 2008, 23:13

Axis написа:Мхмм... сега ако ми кажеш и к'во е мдф и с кво се реже тва чудо?? Че и у Практикера ако кажа искам малко мдф и онея може да ме погледнат е така :shock: .

ПДЧ- пресовани дървени 4астици(правят мебелите от тях )
МДФ- прави се от по ситни 4астици но се пресова по сериозно и става в пъти по здраво.Можеш оба4е да използва6 и ПДЧ като ебеш маиката на някои стар шкав от вас :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от HagPyCaH_Tun » 03 Май 2008, 0:47

Don_Mandragon написа:
Axis написа:Мхмм... сега ако ми кажеш и к'во е мдф и с кво се реже тва чудо?? Че и у Практикера ако кажа искам малко мдф и онея може да ме погледнат е така :shock: .

ПДЧ- пресовани дървени 4астици(правят мебелите от тях )
МДФ- прави се от по ситни 4астици но се пресова по сериозно и става в пъти по здраво.Можеш оба4е да използва6 и ПДЧ като ебеш маиката на някои стар шкав от вас :mhihi:

Накратко всичко е талашит,МДФ-а е в пъти по добър,но като акустични качества съм за ПеДеЧе-то. Много важно е къде ще е бас-рефлектора и в какво и къде точно смяташ да поставяш самите озвучителни тела.
Накратко,без да се правя на разбирач (изобщо не съм такъв),намери си някакъв майстор,или още по добре дай малко по сериозни пари и си купи готова система от реномиран магазин с реномирана марка. Работата с аудио-техника не е толкова лесна както смятат някои.. в случая говорим за качествена музика предполагам :)
Vasilen каза:
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..

Назад към Car аудио и видео