Alpine VS JBL във Е39-ка
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
Alpine VS JBL във Е39-ка
така.
от известно време се чудя каква туба да си сложа.
имам един братовчед който все много знае, имал е много туби (в смисал минал е през доста марки). Той ми вика ако ще взимаш само JBL и тубата и усилвателя (с Алпин обаче не е работил) и днеска отивам в TOYAGA от там пича ми вика по-добре да си взема алпин усилвател с алпин туба.
кажете си вашето мнение.
П. П. след време ще слагам cd player на алпин
имам един братовчед който все много знае, имал е много туби (в смисал минал е през доста марки). Той ми вика ако ще взимаш само JBL и тубата и усилвателя (с Алпин обаче не е работил) и днеска отивам в TOYAGA от там пича ми вика по-добре да си взема алпин усилвател с алпин туба.
кажете си вашето мнение.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
Re: Alpine VS JBL във Е39-ка
hellbull написа:така.
кажете си вашето мнение.
Не прави грешката да си взимаш готова купешка туба.Те са ебати ''кошерите''.От един материал все едно са навивани пластове кашон един в/у друг с ц200.По добре вземи говорител измери му параметрите или се довери на тези от пдф-то и симулираи с някоя програма.Пък може и да намериш из нета готов проект

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
hellbull написа:всички ли са ЗА алпин
някой знае ли как работят в toyaga. в смисал добре ли правят работите си
Би трябвало да бачкат добре поне това което съм виждал като изпълнение от софийската Тояга
Тук при нас във Варна нямам наблюдения върху неща които са правили

7 мнения
• Страница 1 от 1