Плейърови мъки
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Плейърови мъки
Планувам да си сложа плейър на Алпайн на мястото на навигацията/OBC-то.Не знам как я наричат масово.Мисля че се води малката навигация(с квадратен дисплей от дясната страна,а в лявата част на целия панел има касетофон).Та за там ще ми изработят нов панел,в който да се поставя моя плейър алпайн.
Но тъй като искам да си запазя бордовия компютър обмислям в момента да го преместя на мястото на първото отделение под панела на климатроника.Ще махна "чекмеджето" с капачето и на негово място ще сложа компютъра с касетофона.
Възникват някои въпроси обаче.
Ако се придържам към този вариант-
Възможно ли е въобще да стане на това място панела с компютъра и касетофона(колко е голям отзад самият касетофон и съединен ли е с компютъра или са отделни модули двете)?
Ако не се придържам към този вариант ще махна изцяло касетофона с компютъра.
И тогава пак възниква сложен въпрос:
Копчето BC на ръчката за мигачите,което контролира какви данни се показват на дисплея на самото табло плюс двете копчета на самото табло заместват ли изцяло функциите на борд компютъра.
Тоест ако се махне панела с касетофон и дисплей-на таблото пак ли ще ми излизат всички данни и дали/как ще си занулявам среден разход 1,2 и средна скорост?
Благодаря предварително за отговорите.
Но тъй като искам да си запазя бордовия компютър обмислям в момента да го преместя на мястото на първото отделение под панела на климатроника.Ще махна "чекмеджето" с капачето и на негово място ще сложа компютъра с касетофона.
Възникват някои въпроси обаче.
Ако се придържам към този вариант-
Възможно ли е въобще да стане на това място панела с компютъра и касетофона(колко е голям отзад самият касетофон и съединен ли е с компютъра или са отделни модули двете)?
Ако не се придържам към този вариант ще махна изцяло касетофона с компютъра.
И тогава пак възниква сложен въпрос:
Копчето BC на ръчката за мигачите,което контролира какви данни се показват на дисплея на самото табло плюс двете копчета на самото табло заместват ли изцяло функциите на борд компютъра.
Тоест ако се махне панела с касетофон и дисплей-на таблото пак ли ще ми излизат всички данни и дали/как ще си занулявам среден разход 1,2 и средна скорост?
Благодаря предварително за отговорите.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Аз все още търкалям Е36 но от това което съм виждал мисля че най добре ще е да направиш както Шаро в предишното си Е46 ,тоест плеара допълнително в лявата част на таблото близко до дръжката за капака !
Вариант 2 е да си изместиш управлението на климата долу на мястото на джоба в таблото защото той е на половина по плитък от всеки един плеар а плеара да сложиш на мястото на климата !
Това от мен ако някой от колегите аудио маняци измисли нещо по добро да драсне
Вариант 2 е да си изместиш управлението на климата долу на мястото на джоба в таблото защото той е на половина по плитък от всеки един плеар а плеара да сложиш на мястото на климата !
Това от мен ако някой от колегите аудио маняци измисли нещо по добро да драсне

- Archangel
- старши ентусиаст
-
И аз мислих за това,но климата,както и навито са с абсолютно правоъгълни панели,а джобчето долу е според мен леко трапецовидно.И затова ако пробвам там плейъра,така и така ще ми правят панел по поръчка,може да се изработи в такава форма.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- Archangel
- старши ентусиаст
-
хмм...какво има отзад?Въздуховоди?
Добре де,до дигиталния климат какво отива?Само жици?Ако е така ще гледам да го мисля той да слезе долу на мястото на чекмедженцето.
Добре де,до дигиталния климат какво отива?Само жици?Ако е така ще гледам да го мисля той да слезе долу на мястото на чекмедженцето.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,