Културна смяна на радио на Е46
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
Културна смяна на радио на Е46
много снимки изгледах на кар аудио ама нещо немога да ги харесам стандартните касетофони и с тая пластмаска дето играе ролята на преходник нещо куцо ми изглежда и касетофона стърчи а и всичките са едни цветни шарени да им се радва човек а на мен тези катерушки и човечета дето ми подскачат по радиото въобще не ме кефят единствените касетофони които са стилни са по 2000лв което е лудост при наличието на толкова мафиотчета. та след краткото ми душевното излияние
НЯКОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ ЛИ ОТ КАДЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ В БЪЛГАРИЯ ТОВА НЕЩО http://www.bavariansoundwerks.com/categ ... -Upgrades/ АКО НЕ ГО НАМЕРЯ ЩЕ СИ СЕДЯ НА ТИХО И ТОВА Е
НЯКОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ ЛИ ОТ КАДЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ В БЪЛГАРИЯ ТОВА НЕЩО http://www.bavariansoundwerks.com/categ ... -Upgrades/ АКО НЕ ГО НАМЕРЯ ЩЕ СИ СЕДЯ НА ТИХО И ТОВА Е
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Във Форума има потребител с ник Чегевара...той може да ти го поръча от ибей,а твоята задача е да си го намериш само...в България искренно се съмнявам да намериш одобно нещо,а и дори да го намериш ще е на пари които ти не искаш да дадеш...
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Поръчай си от ebay.de
Само че гледай номера на unit-a да става за твойта кола, че не
всички са еднакви и да не ти се налага доп. модулчета и кабелчета,
че става дебела работата.
Ако пък парата не те бърка - по шасито и ново от BMW
Само че гледай номера на unit-a да става за твойта кола, че не
всички са еднакви и да не ти се налага доп. модулчета и кабелчета,
че става дебела работата.