Съвет за окабеляване.

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Съвет за окабеляване.

Мнение от shengi » 02 Мар 2008, 13:38

Здравейте колеги. Попадна ми едно усилователче http://www.thunder.bg/product_info.php? ... ucts_id=82 + едно боксче за малко пари и двете. Ходих при едно момче /от Русе съм/ той се занимава като цяло само с музика. Та спомена ми за едни 16 квадрата кабел. Някой има ли такъв усиловател или да е по запознат с такъв и да знае нещо какви кабели са най подходящи ? :) Благодаря ви предварително. Имам и друг въпрос отзаде съм с подлакътник а басчето е `15-ка в инчове с изчислена кутия тапицирана и всичките му такъми. Ще загубя ли много от мощноста ако не се реже нищо от багажника, че хич не ми допада идеята да кълцам ? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 02 Мар 2008, 16:35

Не ще си свири пак ... Но не каза другите колони какви ще бъдат ?
I'm slowly drifting
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 02 Мар 2008, 18:29

да и на мен ми е много интересно а ако имаш проблем с кабелите и прокарването ми звънни или пиши ЛС да ти ги прекарам :) нали знаеш щеш нещеш с тая кола при мен ще се върнеш :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от shengi » 03 Мар 2008, 1:18

RSxRacer - Е един ден и това ще стане /знам те че си от партията/. Та въпроса е дали са нужни такива кабели 16квадрата за токовите кабели говорим ? Ами една дърта колонка ще храни усилователя тя дърта, но вършеше работа в една калибра преди. Пък сега е при мен ....за ... 50 лева :) 15-ка с съндък /изчислено си е всичко/ облечена едно друго ъгълчета. Абе готяна работа :mhihi: И според вас колко ще ми вземат за прекарването на кабелите говорим от акумулатора до багажника връзването и прочие. Колко трябва да ми вземат по принцип ? Да не стане така някой да може ми го направи за 20 пък да ми вземат 50 идеата е да свирне говорителчето и нищо да не изгори, че от малък знам, че не трябва си играя с огъня :mhihi:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 03 Мар 2008, 9:11

Много правилно са ти казали за 16-те квадрата но си мисля че ще ти е нужен и кондензатор,иначе за парите всеки си казва цената и според мене 20-30 е нормално но не бих се и учудил ако някой каже и 40-50
Ти си решаваш на кого да си дадеш колата

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: :)

Мнение от RSxRacer » 03 Мар 2008, 11:01

shengi написа:RSxRacer - Е един ден и това ще стане /знам те че си от партията/. Та въпроса е дали са нужни такива кабели 16квадрата за токовите кабели говорим ? Ами една дърта колонка ще храни усилователя тя дърта, но вършеше работа в една калибра преди. Пък сега е при мен ....за ... 50 лева :) 15-ка с съндък /изчислено си е всичко/ облечена едно друго ъгълчета. Абе готяна работа :mhihi: И според вас колко ще ми вземат за прекарването на кабелите говорим от акумулатора до багажника връзването и прочие. Колко трябва да ми вземат по принцип ? Да не стане така някой да може ми го направи за 20 пък да ми вземат 50 идеата е да свирне говорителчето и нищо да не изгори, че от малък знам, че не трябва си играя с огъня :mhihi:

Бате ела ти казах аз ще ти ги прекарам пък за пари ще се разберем ама повече от 15-20 кинта нема да е,зависи колко зор ще видя със задната облегалка :) все пак тая кола беше наша преди да я земеш ти и си имам симпатия към нея :) само че ми пиши на ЛС,че ся несъм в автокъщата и там нема ме намериш :)

п.п Не бързай да си купуваш кабеи от наште кожудери.На мен тука за 16 кв.+ и 10 кв. - ми зеха към 80 кинта виж тука http://www.ljclub.net/auto-audio/kabeli ... 16kv_B.jpg 45 кинта е комплекта със всичко пък аз ще ти дам тънко - кабел 6 или 8 кв. от акумулатора.Ако ти хареса ми пиши на Скайпа rsxracer да ти обясня как да ги поръчаш.Има интересни неща на тоя сайт :) http://www.ljclub.net/
п.п 2 С каквото мога ще ти помогна :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от shengi » 04 Мар 2008, 19:24

Вече има едно голям Дум дум :mhihi: само сега трябва да реша проблема с вибрациите, че нали ..... ;) Иначе с резането на ламарини настройки прекарване на кабели прочие с кабелите от момчетата и почерпката от мен съм доволен от крайния резултат :) Учудващо добре се справят оригиналните Нокийки като среди ;) Rsxracer И твоя ред ще дойде просто не исках да те занимавам ;) Пък и там трябваше да ми бутнат и алармата, че пищеше когат си пожелае.:)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325tds

Re: :)

Мнение от suravia » 02 Апр 2008, 11:09

shengi написа:Вече има едно голям Дум дум :mhihi: само сега трябва да реша проблема с вибрациите, че нали ..... ;) Иначе с резането на ламарини настройки прекарване на кабели прочие с кабелите от момчетата и почерпката от мен съм доволен от крайния резултат :) Учудващо добре се справят оригиналните Нокийки като среди ;) Rsxracer И твоя ред ще дойде просто не исках да те занимавам ;) Пък и там трябваше да ми бутнат и алармата, че пищеше когат си пожелае.:)

и каде това :?:
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от shengi » 03 Апр 2008, 13:48

Sveli Acoustik то излезе че се познаваме с него и така :) Ако някой иска повече информация на лична :) Доволен съм от работата на момчетата :)

Назад към Car аудио и видео