Съветче!

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Съветче!

Мнение от Dimo » 26 Апр 2004, 18:20

Момчета, имате ли представа дали има смисъл да си застраховам МР3 Плейъра на колата срещу кражба? Все пак е с падащ панел, ама ми казаха, че ги крадяли въпреки това. Някой може ли да ми каже колко струва такава застраховка за една година, ако плейъра ми струва 250лв. (Панасоник) и можете ли да ме насочите към подходящ застраховател за това?

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Съветче!

Мнение от TheSaint » 27 Апр 2004, 10:41

BMW8 написа:Момчета, имате ли представа дали има смисъл да си застраховам МР3 Плейъра на колата срещу кражба? Все пак е с падащ панел, ама ми казаха, че ги крадяли въпреки това. Някой може ли да ми каже колко струва такава застраховка за една година, ако плейъра ми струва 250лв. (Панасоник) и можете ли да ме насочите към подходящ застраховател за това?

Обикновенно правиш застраховак там където имаш каско. Мисля, че ако нямаш каско, никой не застрахова само радиото.
Не помня колко процента беше (мисля около 10%) годишно. Освен това ти се вдига и малко застраховката на целия автомобил (с 250 лв. в товоя случай - колкото струва радитото) и трябва да доплатиш и тази разлика.
За радио за 500 лв. аз платих около 65 лв. (ако не греша) в ЗК "Левски Спартак", ти ще си около половината...

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 28 Апр 2004, 0:24

има смисъл да си го застраховаш .. защото братовчет ми го "суровакаха" дрогите .. и му измъкнаха пайнер-а ... а беше с падащ панел .. и същия не беше на радио-то ... просто ще пиеш студена вода ако нямасш застраховка .. а за 40-50 лв. не си залужава главоболието !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 01 Май 2004, 17:11

да питам и аз нещо

имам пълно каско в булинс, като когато го правех бях с няква музика от предния собственик (старо сони + стандартните говорители)
и те ми писаха музиката като заводска

сега ще си взимам някакъв cd player, има ли смисъл да вървя да ми го пишат и него в застраховката ?

p.s. наркоманчетата заобикалят ли колите на булинс?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 03 Май 2004, 10:14

Fking написа:да питам и аз нещо

имам пълно каско в булинс, като когато го правех бях с няква музика от предния собственик (старо сони + стандартните говорители)
и те ми писаха музиката като заводска

сега ще си взимам някакъв cd player, има ли смисъл да вървя да ми го пишат и него в застраховката ?

p.s. наркоманчетата заобикалят ли колите на булинс?

Мойта кола както е застрахована в Бул инс, вече 3 сиди-та ми отмъкват (всичките с падащ панел), последния път ми свиха и антирадара и слънчевите очила. За 250 лв. застраховката ще е около 20 кинта и не си струва да се стискаш за тях. Прави се добавък и после ти го плащат по фактура.

А в случая на Fking, ако не си промени застраховката и му свият сиди-то, ще му платят само 100 лв. (аз така вече изгорях веднъж)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5

Мнение от k4.BX-Ghost » 03 Юли 2004, 1:10

Фкинг като си земеш новото СД отиди до офиса на БулИнс с фактурата и го добави кам застраховката . Признават ако е с фактура аз така направих .
==============================
Сделано в СССР

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 03 Юли 2004, 1:18

о, аз тва отдавна го направих

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5

Мнение от k4.BX-Ghost » 03 Юли 2004, 1:24

радвам се :)
==============================