Мога ли да свържа ?
Модератор: Icco
8 мнения
• Страница 1 от 1
Мога ли да свържа ?
Мога ли да свържа към Alpine cde 9870 RM хартдиск от комп ? Далеч съм от мисълта да го управлявам от СД-то, но поне да свири съдържанието на харда.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Indiana написа:Няма начин ей така двете да ги вържеш, все едно да включиш хард диска към домашния усилвател....
Но ако си купиш ALPINE от моделите за 2008 ще може даже да ги управляваш
Свинявай ама я кажи кой модел на Алпин за 2008 може да управлява хард от комп ?
или можеби говориш за нещо на УСБ ?
Точно за това говоря, а отделно има едни кутийки в които слагаш харда и излиза USB ~40лв. С две думи прави ти IDE HDD на USB HDD, желателно е да му се пусне отделно захранване, защото плеъра пуска доста малко, абе има начин.
Аз така го бях замислил, но в крайна сметка си взех ipod 30GB и реших по-лесно проблема...
Аз така го бях замислил, но в крайна сметка си взех ipod 30GB и реших по-лесно проблема...
- Icco
- Музикално деформиран
-
На мен пък ми откраднаха ALPINE-a, не знам по каква случайност са ми оставили iPOD-a и кабела ми остана.... сега ще го връзвам директно в усилвателя докато ALPINE направят от тия мултимедия плеърите дет са само за iPOD и радио, ама да свети кехлибар, така или иначе моя плеър CD не помириса
п.п. Туй за 250лв се откажи.....кабелът е 50-ина и е адски по-бърз, абе все едно бъзикаш направо ipod-a. Най-добре се сдобий с по-нов плеар и продай стария

п.п. Туй за 250лв се откажи.....кабелът е 50-ина и е адски по-бърз, абе все едно бъзикаш направо ipod-a. Най-добре се сдобий с по-нов плеар и продай стария

- Icco
- Музикално деформиран
-
Indiana написа:На мен пък ми откраднаха ALPINE-a, не знам по каква случайност са ми оставили iPOD-a и кабела ми остана.... сега ще го връзвам директно в усилвателя докато ALPINE направят от тия мултимедия плеърите дет са само за iPOD и радио, ама да свети кехлибар, така или иначе моя плеър CD не помириса![]()
![]()
![]()
Имах такъв мерак само че нито един от моделите 2008 няма това което имам аз с модел 2004 и във всеки магазин като разберат кой модел имам ми викат че съм луд да го сменям за какъвто и да е 2008-ма
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
:)
Някаде в нета бях чел тема как се слага цял комп в кола. Обаче накрая идеята се оказа твърде "несполучлива" тъй като харда поема доста вибрации. Така че само памет някъква или Ipod ще те оправи. Ако си от Русе мога да поразпитам за един познат който продаваше големи флаш памети 

8 мнения
• Страница 1 от 1