Въпрос за цени!
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за цени!
Възможно ли е да има чак такава разлика в цените.Върти ми се в главата една идеа за музика в Е46 и разглеждам из интернет.попадам на един сайт в който има приличен Alpine http://caraudiosecurity.com/shop/produc ... /4659.html ,търся да видя тук в БГ колко пари е и вижте сами http://www.toyaga.org/bg/multimedia/?sl ... prodid=208 незнам какво да кажа,възможно ли е такава надценка,има ли нещо в тези английски Alpine че няма да върви при мен....незнам...
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Разлика има само между европейските и американските модели !
Ако имаш възможност си го вземи от вън плеарчето защото тук наистина цари голяма касапница и колкото е по висок класа толкова сякаш надценката е по висока !!
Мене за една кутиика за връска на iPod с Алпина ми искат 250лв при положение че я знам че навън струва 70$
От БГ са ми единствено двата ми баса всичко друго е от USA !!!
За сравнение плеара ми тук в тоягата струваше 1299лв Моят естествено е купен от един авер който пътува от щатите за 520$
Сам си прави изводите !
:)
Ако имаш възможност си го вземи от вън плеарчето защото тук наистина цари голяма касапница и колкото е по висок класа толкова сякаш надценката е по висока !!
Мене за една кутиика за връска на iPod с Алпина ми искат 250лв при положение че я знам че навън струва 70$
От БГ са ми единствено двата ми баса всичко друго е от USA !!!
За сравнение плеара ми тук в тоягата струваше 1299лв Моят естествено е купен от един авер който пътува от щатите за 520$
Сам си прави изводите !

Не мога да отворя втория сайт за сравнение,но е възможно защото доставката до България ще е доста пари и ако се плаща 20% ддс,цената скача доста като се има в предвид,че самия продукт струва над 1000лв.Незнам колко са го дали тук в БГ но те си слагат и надценка и т.н.Иначе няма проблем върви навсякаде и Alpine е една от най-качествените и най-скъпи марки!

ми в англия е 564 евро,а тук в TOYAGA дето като гледам е качествен магазин,е 2199 лв.значи 1000лв +200 ддс,1200 транспорта няма да е много защото все пак е лек пакет.и излиза че имат 600-700 лв горница.то е ясно че оттам ще го взема,имам приятели живеят там и си идват често.знам че за американските май че радиото им е с друг диапазон,мисля че това е разликата,и затова питах за английските....мерси за отговорите
4 мнения
• Страница 1 от 1