Тонколони в е39
Модератор: Icco
11 мнения
• Страница 1 от 1
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Тонколони в е39
Здравеите колеги,та въпроса ми е имам едно нелошо сд кларион което искам да си монтирам но и искам да сменя оргиналните колони в вратите с нещо качествено което да става на оргиналните места.Та моля тези които разбират да ми препорачат марка и ако може и линкове към тях.Готов съм да дам до 500-600лв оринтировачно.Благодаря ви предварително ,че аз нищо неразбирам от тези неща.
обичам BMW
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Ще се радвам да видя колега какво си постигнал,аз нямам намерение сам да си го правя но поне да имам някаква представа какво ми трябва за да не ме налъжат едно хубаво.
обичам BMW
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
здравейте колеги гледам ,че подразбирате от ориг. музичка на 39-ти ,та искам да ви попитам как се монтира на ориг. музика усилвател ,при положение че няма чинчови изходи .
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
shnitzera написа:здравейте колеги гледам ,че подразбирате от ориг. музичка на 39-ти ,та искам да ви попитам как се монтира на ориг. музика усилвател ,при положение че няма чинчови изходи .
Благодаря предварително!
В случая след като няма изводи (чинчове) се взема сигнал от изходите за колоните но усилвателя който ще купиш трябва да има опция да може да се включи към усиления сигнал иначе се получава само грозно кънтене да не говорим че е и опасно за стъпалото

Ако смяташ да правиш байпас и да вържеш говорителите на купето след този усилвател трябва да имаш на предвид че с такава конфигурация ще имаш доста шум който ще е доста дразнещ при по слабо звучене , ако ще е Субче няма да имаш такива грижи

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Mario Pankov написа:....
колега дай линк към тва което си сложил, че и аз замислям подобрения скоро

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

Марио, съвсем спокойно може да не очакваш ниски от тези мидбаси. Никога няма да ги получиш, докато обема им не стане нещо от типа на 8-10 литра. Високите са им много остри, имат сцена, но са ужасно остри.
DLS R5A ще е много по-добрия вариант. А и няма смисъл от укрепване на пластмасата, по-скоро махане и лепене на изолация по цялата врата.
DLS R5A ще е много по-добрия вариант. А и няма смисъл от укрепване на пластмасата, по-скоро махане и лепене на изолация по цялата врата.
Марио, съвсем спокойно може да не очакваш ниски от тези мидбаси. Никога няма да ги получиш, докато обема им не стане нещо от типа на 8-10 литра. Високите са им много остри, имат сцена, но са ужасно остри.
Имам комби и мисля да му сменя и тонколоните на тавана заедно с предните във вратите
Дайте предложение за субуфер и усилвател за него
В предишните си автомобили съм имал DLC и съвсем не съм доволен от тях
Сега ще пробвам тези фокали пожелайте ми късмет
Може и да ми препоръчате някое CD да си сменя оригиналният касетофон, че нещо не ме кефи
За предпочитане е да е от марките Сlarion или Alpine .

В предишните си автомобили съм имал DLC и съвсем не съм доволен от тях

Може и да ми препоръчате някое CD да си сменя оригиналният касетофон, че нещо не ме кефи

11 мнения
• Страница 1 от 1