Музика за е36 кабрио
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Us3r_m0n3Y`
- Потребител
-
Музика за е36 кабрио
Не мога да измисля каква музика да си направя в колата горе долу да свири,и да е за малко пари, да подчертая че колата е кабрио е36.Значи аз имам един бас 12ка и едно усилвателче.Ама трябва среди да взема,пък то няма много място вътре и нз...Помагайте 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
един хардтоп и нещата ще се оптавят значително 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Подсили си предната линия като смениш това което имаш фабрично и го вържеш през усилвател желателно е говорителя от краката да го преместиш на вратата долу и мисля че друго не ти трябва 

- Us3r_m0n3Y`
- Потребител
-
.
Значи кво да сменя всички фабрични колонки с други по силни и да вържа стапалото на тях..А бас?
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Ами от това което съм забелязъл нещата в кабриото са малко куци от към бас щото целия таван когато се прибере в багажника е млако като изолация после когато пуснеш баса и започне да дрънчи целия багажник ще ти мине много бързо мерака и в края на краищата ще слушаш същото дрънчене каквото и хората около теб за това според мен по добре е да сложиш яки говорители по вратите и да ги прекараш през стъпалото!!!
Така ще имаш як звук защото звукът минал през стъпало не е като от плеарче
Абе опитай така или иначе ще си купиш усилвател прекарай го към предните говорители без да си ги сменял пусни филтрите на стъпалото за да отрежеш поне малко баса на фабричните говорители да не избушат от пробата
и виж какви разлики ще ти даде сигурен съм че с едни 16-ки в вратите ще си перфектен
Така ще имаш як звук защото звукът минал през стъпало не е като от плеарче

Абе опитай така или иначе ще си купиш усилвател прекарай го към предните говорители без да си ги сменял пусни филтрите на стъпалото за да отрежеш поне малко баса на фабричните говорители да не избушат от пробата

- Us3r_m0n3Y`
- Потребител
-
.
И аз мисля да не слагам бас,няма смисъл наистина..
А какви среди да сложа,има ли такива дето да искарват и бас,да не се чуват само среди да грачи а и и басче от тях..
м?

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
7 мнения
• Страница 1 от 1