Sony

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 17 Окт 2007, 22:12

miro20 написа:
KickingKing написа:Аз взех 414, ама вече 1 месец стои до леглото ми. Мнооо добре изглежда кутията :lol:

не разбрах... защо ?

е как що ... щото заводското свири по готино :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 17 Окт 2007, 22:56

кое е това заводско ? дето си върви с колата ли ???
не знам колко по добре звучи.. но съм карал със "заводски" и освен радиото друго не съм ползвал.... :) като странното е че дори доста лошо фаща станциите.
друго си е юсб,карта памет, мп3... по удобни функции и т.н.

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 18 Окт 2007, 19:18

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
По-скоро щото ми се връзва на интериора на стаята некак си кутията...
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 20 Окт 2007, 21:11

е не знам.. вече сонито и всичко ми е сложено и аз съм мн доволен от звука който вади като дори не съм слага субвуфер, за който по принцип има извод плейъра.
а и колонките ми се оказаха добри :)
тази функцийка ДСО доста добре разширява звука

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 28 Яну 2008, 21:00

след няколко месеца позване, спокойно мог да кажа че съм мн доволен от сони-то.
не знам кое във звука или оптиката не му харесвате на сонито , но ако не си гъзе дето слуша на мах постоянно и нямате нужда от 1000 вата мощност, а просто комфорт , това е удачен модел.
умишлено пробвах презаписваеми дискове със всякаква музика , до сега нито един път не ми е прекъсвало на дупки и т.н. дори с дискове дето компа трудно ги чете :)
радиото си хваща чудесно , като дори не знам де ми е завряна антената, а с флаш-паметта през юсб-то също нема грижи . всъщност това ползвам основно , със радиото.
още се замислям дали да не сложа нещо за субвуфер, щото има извод.. но и така 4-те ми вадят добър звук.

та.. въпроса ми е - какво бихте ми посъветвали за субвуфер ?
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 02 Фев 2008, 1:26

Защо трябва да си ГЪЗЕ за да слушаш силна музика не ми е ясно другото което не ми е ясно е че това сони освен че има УСБ друго може ли да прави и някога слушал ли си истински звук за да кажеш нещо хубаво за сони-то ? ? ? ? ?

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 02 Фев 2008, 13:39

miro20 написа:след няколко месеца позване, спокойно мог да кажа че съм мн доволен от сони-то.
не знам кое във звука или оптиката не му харесвате на сонито , но ако не си гъзе дето слуша на мах постоянно и нямате нужда от 1000 вата мощност, а просто комфорт , това е удачен модел.
умишлено пробвах презаписваеми дискове със всякаква музика , до сега нито един път не ми е прекъсвало на дупки и т.н. дори с дискове дето компа трудно ги чете :)
радиото си хваща чудесно , като дори не знам де ми е завряна антената, а с флаш-паметта през юсб-то също нема грижи . всъщност това ползвам основно , със радиото.
още се замислям дали да не сложа нещо за субвуфер, щото има извод.. но и така 4-те ми вадят добър звук.

та.. въпроса ми е - какво бихте ми посъветвали за субвуфер ?

aми ако предпочиташ качеството а не силата DLS OA12 е твоя говорител,мек и приятен бас :) Но качествена музика и сони не ми се връзват нещо.Ако търсиш нещо добро Алпин или Кларион :) Но са си цифра :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 22 Фев 2008, 22:42

ами.. пояснявам - гъзария го смятам когато искаш на другия край на улицата да ти чуят музиката при затворени прозорци на колата.
не коментирам качеството, щото при издънени тъпанчета и подскачащ гъз, не виждам какво друго качество може да усетиш освен да възбудиш с вибрациите каката до теб.
не задължавам никого с мнението си, но 90 % от времето искам да се чувам със хората в колата, както и да слушам любимата си музика без да ми пречи на нищо.
скъпата и уж маркова техника разбира се е мн хубаво, но с оглед реално какво ползва човек , малко си губи смисъл.
все пак понякога дори и не пускам нищо, а в други случаи говоря по телефона или правя други неща.
музиката все пак не е самоцел в колата нали ? а просто допълнение за удоволствие и приятно пътуване.

и пак казвам - возейки се в различно обкръжение,където ЦД-то прекъсва и подскача, при мен да учкна на дърво, нито един път не ми е прескачало/прекъсвало ЦД-то движейки се по нашите "качествени" дупки, нито ми е изтървало радиостанция.
ЮСБ-то пък никога не е имало и не мже да има тези проблеми, и си чете всичко без проблем.
еми.. друго не ми трябва бе хора :)

а да.. мерси на човека за съвета в последния пост.
ау.. погледнах му параметрите на препоръчания говорител.. единствено цената не ми хареса :) май ще търся нещо компромисно :)
Изображение

Предишна

Назад към Car аудио и видео