STK4048 II
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
STK4048 II
интерсеувам се от следните две схеми :STK4048 II STK4048 XI
ИМАМ блокова схема за STK4048 XI но за другата не
проблема ми е следния че се захванах да си права усилвател с STK4048 XI но не мога да си я поръчам , а STK4048 II ми я пердлагат и не знам дали са съвместими ако някои има такава блокова сьема са STK4048 II нека да ми я прати на wc_net@abv.bg или се нуждае от другата ще му я пратя на e-maila
проблема ми е следния че се захванах да си права усилвател с STK4048 XI но не мога да си я поръчам , а STK4048 II ми я пердлагат и не знам дали са съвместими ако някои има такава блокова сьема са STK4048 II нека да ми я прати на wc_net@abv.bg или се нуждае от другата ще му я пратя на e-maila
Re: STK4048 II
Hacko написа:интерсеувам се от следните две схеми :STK4048 II STK4048 XI
малко ще променя пощата си защото тя излиза грешно
пращаите на dirtyboy@abv.bg
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
двете интеграли са напълно съвместими само чувствителноста на входа се различава ,11 серия е по чувствителна..аз съм си направил усилвател за домашно слушане с 4048 11 серия и съм доста доволен.. но го имам от години ,сега тази интеграла се намира много трудно..слагай смело 2ра серия 

!
Защо си се хванал с тези чипове !
Скъпи,мноо чаркалак изискват,бачкат добре само на много високи напрежения!
Я слагй ТДА7294 !
Ефтино,Страхотна динамика,малко части,защити,Ако ти е слабо слагай
2 мостово и кине ушите на 8 ома!

Скъпи,мноо чаркалак изискват,бачкат добре само на много високи напрежения!
Я слагй ТДА7294 !
Ефтино,Страхотна динамика,малко части,защити,Ако ти е слабо слагай
2 мостово и кине ушите на 8 ома!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: !
bodan написа:Скъпи,мноо чаркалак изискват,бачкат добре само на много високи напрежения!
Това е така ,обаче къртят мивки направо ,ако имах шадраван и него щяха да изкъртят

5 мнения
• Страница 1 от 1