Подсветките на Alpine плеарите...
Модератор: Icco
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Подсветките на Alpine плеарите...
Колеги, ще си вземам плеар, но не мога да преценя коя подсветка е по подходяща за интериора на Е36 - кехлибара или и червеният цвят приляга? Обиколих технополисите във Варна и Добрич, но нямат модели, светещи в червено и не мога да преценя по картинките в мрежата. Ако има колеги с модели, светещи в червено ще съм благодарен да споделят вечерно време как свети интериора
На приложената снимка е в Е46 и пасва, но май той интериорът си свети по-червено, отколкото amber

На приложената снимка е в Е46 и пасва, но май той интериорът си свети по-червено, отколкото amber

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
Това са модели 2007ма, вече излязоха 2008. Заместникът на 9881R е 9880R и има примерно Usb и други. За бутоните знам какви са вариантите на всички модели, и ще избера да свети или изцяло кехлибар или червено. Въпросът е второто дали ще стои грозно в Е36Indiana написа:Кехлибар (amber) е цветът.
От средния клас 9881R или 9883R, но на вторият можеш да направиш само главните 6 бутона кехлибар, а останалите остават червени/зелени.
Сложих на Е30 9881R и цветът е 1:1, предполагам, че с 46-цата нещата са същите...

Ами тия модели в Европа още не ги виждам, влеза в сайта....няма такива http://www.alpine-europe.com/index.php?id=headunits
Но както и да е. Спорд мен червеото няма да е грозно, но мен лично би ме дразнело при положение, че може да го направиш като оригинално с кехлибар-а.
Особено в тъмното на мен ми прави страшен кеф, не личи, че не е оригинално
Но както и да е. Спорд мен червеото няма да е грозно, но мен лично би ме дразнело при положение, че може да го направиш като оригинално с кехлибар-а.
Особено в тъмното на мен ми прави страшен кеф, не личи, че не е оригинално

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Моят плеър е 9827 RM,старичък е ,но е кехлибар и е 1:1 с таблото вечер
Същото ще е и с новия модел в същия цвят колега, виждал съм червено и трябва да ти кажа ,че е гадно за БМВ
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Indiana написа:Кехлибар (amber) е цветът.
От средния клас 9881R или 9883R, но на вторият можеш да направиш само главните 6 бутона кехлибар, а останалите остават червени/зелени.
Сложих на Е30 9881R и цветът е 1:1, предполагам, че с 46-цата нещата са същите...
Малко оффтопик, можеш ли да ми обясниш как си го настойл със същия плеър съм, само че нещо не го намерих това, от скоро ми е не му знам много много джиджавките, може и на ЛС

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Моят е CDA 9835 US версията и съм си направил 4-те бутона в синьо другите като таблото иначе въртях ги всякакси но така най ми харесва
:)

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
Бате, ти за единия плеар си смени цвета на осветлението лиtheraven_nz написа:Виж и моя в галерията.... 1 към 1 с таблото и уредите![]()
![]()

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
А и да попитам (виждам има хора уважаващи марката
) рязали ли сте оригиналната букса или сте с преходник, че май ще е трудно да намеря преход 

Re: Подсветките на Alpine плеарите...
Варна,бул."Чаталджа"69 "Никотон"-Car Audio & Video,Алармени системи.Дилъи сме на Alpine,Clarion,Pioneer,Kenwood,Sony,JBL,Magnat.Имаме монтажен център.Може да изпробваш в колата си няколно СД-та и тогава да вземеш решение.В цвят amber има няколко варианта.
звънни ако не си купил 0887936574 николай
звънни ако не си купил 0887936574 николай
12 мнения
• Страница 1 от 1