Clarion в милата ни Родина

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Clarion в милата ни Родина

Мнение от Archangel » 27 Дек 2007, 20:01

Спрях се на следния плейър за колата- Click Me

И така,всичко е ок,тъй като този модел точно е един от малкото,към които има линк "Можете да закупите този продукт оттук".Попълвам аз формата за поръчка,всичко е ок.Това се случи на 24ти.Ще ви спестя как ме размотаваха с имейл общуване с тях(явно заради празниците),но се стигна до днес когато в крайна сметка получих последен(очевидно) мейл,който гласеше следното:
Код: Избери целия код
Здравейте,
за съжаление продуктът е изчерпан.
Весели празници

Ще ме прощавате,ама...д***а м**ка им проста на скапания онлайн магазин.И си мисля,че щом официалният сайт на Кларион има линк към този магазин,то той ще е нещо сериозно,а не някаква пародия с пъпчив лаик,който ми седи пред компютъра по цял ден и претендира, че държи онлайн магазин.

Така,помина ми яда.

Целият топик е за един прост въпрос-къде аджеба мога да си закупя плейър Кларион(специално този или следващият модел-DXZ778RUSB) в София???

P.S.: Аман от нескопосаната ни организация в тая държава, една световно известна марка не могат да разпространят като хората.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Archangel » 28 Дек 2007, 9:49

Nobody knows?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Archangel » 29 Дек 2007, 14:07

Пичовете от ИМПАС 56 охраниха Е-магазина и ми поръчаха последният модел на момента.Така че проблемът ми е решен.Благодаря все пак на всички направили си труда да прочетат дългата простотия,която написах

Назад към Car аудио и видео