Искам да питам нещо
Модератор: Icco
10 мнения
• Страница 1 от 1
Искам да питам нещо
Може ли тук да се пускат оферти за продажби на разни неща по car-audio или се публикуват в "ПРОДАВА". Защото гледам, че колегата е пуснал...
Да преценят админите и да кажат. Може би е редно да пишем тук за продажби и покупки на музики, защото там някак се сливат с другите части.
Не знам де, затова реших да питам.
Да преценят админите и да кажат. Може би е редно да пишем тук за продажби и покупки на музики, защото там някак се сливат с другите части.
Не знам де, затова реших да питам.

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
!
Еми преди време и аз предложих за аудиото да има
отделно "копува/продава" защото според мен се сливат
но модераторите претцениха че не так!
Ако иска някой да пусне анкета и да видим дали има смисла или няма!
отделно "копува/продава" защото според мен се сливат
но модераторите претцениха че не так!
Ако иска някой да пусне анкета и да видим дали има смисла или няма!
- ASEsound systems
- кандидат ентусиаст
-
Ами и аз мисля,че най-отгоре в раздела КАР АУДИО И ВИДЕО трябва да има нещо като купува и продава само за кар аудио и аксесоари.Мисля,че ще е по-удобно и може да се направи изключение!

0889424666
wazzz написа:Vento, извинявай че ще питам тук..."Искам да питам нещо"...![]()
Сигурно малко неграмотен въпрос... Можете ли да ми кажете какво е LPF 80Hz? На усилвателя го има... Какво прави, и on или off трябва да е за по-добре...10х
Туй ще да е нискочестотен филтар на 80 херца ! Фключи го и ще разбереш за какво е

Да, колегите са ти отговорили, но ми се струва малко неясно както са го казали. Значи - някои усилватели имат филтри (което е много добре), за да могат да се ползват само за бас или само за среди и високи примерно.
LPF = Low Pass Filter (на немски е TPF - Tief Pass Filter) - филтър, който реже ниските честоти до определена граница - в твоя случай - до 80Hz. Т.е. ако го включиш - усилвателят възпроизвежда само честотите от 20Hz (или от колкото там почва) до 80Hz и останалите ги игнорира.
HPF = High Pass Filter (на немски е HPF - Hoch Pass Filter) - пак така, само че ограничава отголу високите честоти - т.е. усилвателя свири само НАД определената от филтъра честота.
OFF - като е на това положение копчето за превключване - значи филтрите са изключени и усилвателят свири всички честоти, които може и му се зададат!
LPF = Low Pass Filter (на немски е TPF - Tief Pass Filter) - филтър, който реже ниските честоти до определена граница - в твоя случай - до 80Hz. Т.е. ако го включиш - усилвателят възпроизвежда само честотите от 20Hz (или от колкото там почва) до 80Hz и останалите ги игнорира.
HPF = High Pass Filter (на немски е HPF - Hoch Pass Filter) - пак така, само че ограничава отголу високите честоти - т.е. усилвателя свири само НАД определената от филтъра честота.
OFF - като е на това положение копчето за превключване - значи филтрите са изключени и усилвателят свири всички честоти, които може и му се зададат!

Ще питам още нещо... Значи при мен ситуацията е такава. Имам говорители, които изпълват точно мощноста на усилвателя (ако мога така да се изразя) той е 2х50. Значи пуснах го това LPF и започна -> басссс басссс

10 мнения
• Страница 1 от 1