Pioneer problem
Модератор: Icco
2 мнения
• Страница 1 от 1
Pioneer problem
Имам си проблемчеее...купих скоро 318и.Оказа се че на алтернатора му се бяха изтъркали четките и трябваше да ги сменя(35кинта) защото се усети как BOSCH(7чаh) акумулатора просто не позволяваше да запаля сутрин...После и Пионеер CD ДЕХ-p40mp купих,после и 10-ка 2-канална туба с говорител пионеер + усилвател 5300Г пионеер 760в + Аудисон Connection кабели.Закарах този комплект на Авител(софийска фирма за Cар Аудио) да ми свържат цялата история-ок нямаше проблем,обаче...на следващата сутрин след 2 мин слушане на музика на изгасен двигател BOSCH-а пък ми каза НЕ на запалването.Та искам да попитам dругаде ли е проблема при мене освен при алтернатора(щото е само 60а и ми казаха че ако не е по-мощен има вероятност амперите които не се използват за фарове и т.н. да не са достатъчни за тубата и усилватела и че те започват направо от акумулатора да дърпат).И ако няма да има проблем със закупуването на Кондензатор-какъв трябва да е той...
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ми земаш си Boshmann CT-100 - 100 лева
и къпиш ако искаш да е с волтметър за около 120-130 има пак Boshmann... просто за парите си е перфектен ако искаш вече нещо по скъпо DLS или друго ти си знаеш.
и къпиш ако искаш да е с волтметър за около 120-130 има пак Boshmann... просто за парите си е перфектен ако искаш вече нещо по скъпо DLS или друго ти си знаеш.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

2 мнения
• Страница 1 от 1