Добавяне на субуфер + усилвател към заводското CD?
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
Добавяне на субуфер + усилвател към заводското CD?
Искам да добавя 10" Субуфер + МОНО усилвател към заводското CD. Искам също так да мога да го включвам и изключвам с оригиналното бутонче за това (взел съм такова ново)! Някой може ли да каже как може да стане свързването?
///M Club Member
Ако имаш изход за усилвател всичко е ясно, ако нямаш, взимаш сигнал от колоните и така .... А усилвателя го свързваш към кабелчето за автоматичната антена на СД-то, за да се включва и спира с касетофона ...
П.С. Ако нямаш изход за усилвател и вземеш сигнал от колоните баса няма да ти е никак хубав ...

П.С. Ако нямаш изход за усилвател и вземеш сигнал от колоните баса няма да ти е никак хубав ...

_!_
ре
Благодаря за отговора, но не това питах. Искам да ползвам бутона за включване и изключване на Баса, а в изключено положение да си е като нормалната музика...
///M Club Member
Re: ре
SkyWalker написа:Благодаря за отговора, но не това питах. Искам да ползвам бутона за включване и изключване на Баса, а в изключено положение да си е като нормалната музика...

_!_
ре
ОК, ще ти обясня допълнително и по-подробно:
Значи от CD-то има два изхода за усилвател. От първия се захранва четириканален усилвател за предната и задната с-ми с говорители (трикомпонентна отпред и двукомпонентна отзад). От втория се захранва едноканален МОНО усилвател за субуфер-а! Включването и изключването на този усилвател искам да се контролира с този бутон. Т.е. когато съм в настроение да имам як бас, а когато искам да да си драйввам на спокойствие да работят само предната и задната системи!
Значи от CD-то има два изхода за усилвател. От първия се захранва четириканален усилвател за предната и задната с-ми с говорители (трикомпонентна отпред и двукомпонентна отзад). От втория се захранва едноканален МОНО усилвател за субуфер-а! Включването и изключването на този усилвател искам да се контролира с този бутон. Т.е. когато съм в настроение да имам як бас, а когато искам да да си драйввам на спокойствие да работят само предната и задната системи!
///M Club Member
SkyWalker написа:ОК, ще ти обясня допълнително и по-подробно:
Аха, така е по-ясна картинката. Ами пак можеш да направиш това, което ти казах с бутончето. Не е нужно да е точно на захранването, макар че и там може ... се тая е. Поне като прекъсваш захранването към баса няма да ти точи ток като не го ползваш, но прекъсвач му е майката....

Другия вариант е да си купиш Алпайн примерно и да си го спираш от плеъра

_!_
Space написа:SkyWalker написа:ОК, ще ти обясня допълнително и по-подробно:
Аха, така е по-ясна картинката. Ами пак можеш да направиш това, което ти казах с бутончето. Не е нужно да е точно на захранването, макар че и там може ... се тая е. Поне като прекъсваш захранването към баса няма да ти точи ток като не го ползваш, но прекъсвач му е майката....
Другия вариант е да си купиш Алпайн примерно и да си го спираш от плеъра
10Х
///M Club Member
7 мнения
• Страница 1 от 1