усилвател
Модератор: Icco
10 мнения
• Страница 1 от 1
усилвател
усилватела меришели на изгорело преди да изгори ?!? че при мен както свиреше и спре и не му свети диода

ся съм пратил мой човек да ми вземе 2 бушона а ако гори от кфо може да е? възможно ли е защото не му стига ток... че като думне баса и фаровете ми гаснат стават на габарити и неона от доло гасне.. и ся на края на месеца ще вземам кондензатор.. зареди тая работа ... къф да взема дето ще ми свърши работа?

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Недостиг на ток може да е по няколко причини
кондензатор
акумулатор
динамо
кабели
иначе мен бушон за последната година ми е горял 1 път и то само като олабя баса повечко
кондензатор
акумулатор
динамо
кабели
иначе мен бушон за последната година ми е горял 1 път и то само като олабя баса повечко
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- poweramper
- кандидат ентусиаст
-
Щом предпазителя е думнал много е вероятно някъде да укъсява. Погледни кабела да не е оголен на места и да прави късо. И в никакъв случай не слагай предпазител с по голяма стойност отколкото трябва, защото има вероятност от запалване на самия кабел, а оттам и на колата...
Според състезателния правилник на ЕММА за 8 кв.мм проводник макс. предпазител е 50А. Ако сложиш по-голям предпазител може да стане голяма беля.
Според състезателния правилник на ЕММА за 8 кв.мм проводник макс. предпазител е 50А. Ако сложиш по-голям предпазител може да стане голяма беля.
- poweramper
- кандидат ентусиаст
-
Ако кабела ти е 8 кв.мм или по-голям, то няма проблем. Ако обаче кабела е с по-малко сечение, тогава има проблем.
- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
10 мнения
• Страница 1 от 1