странна идея!!!

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

странна идея!!!

Мнение от vicho » 21 Фев 2004, 18:00

Снощи си кибича в дискотеката, пия си водката с портокаловия сок и се оглеждам, тук-таме, говорители, осветление и т.н. и погледа ми се спря върху топката дето се въртеше... после погледа ми проследи зеления лазер който идваше от прожектора и в тиквата ми изникна мисълта, аджиба не може ли да си сложа на кората отзад един такъв прожектор или на задната седалка два прожектора които светят през джамовете отстрани... Представих си го и изглеждаше върховно, после си представих и неонките които светят под купето и музиката (суб-а който блъска), колата която се движи с 20-30 (черно Е36) из града и хората гледат така :shock: :shock: :shock: ... Култово! Но дали ще стане, след това ми изникна в главата, че прожекторите са на 220В, обаче като прочетох на венто поста (за което му благодаря), че човека си има инсталация за 220 и идейката ми като че ли придоби по-реални измерения... Мислех си, че ако стане аз ще съм единствения с такова чудо... Обаче реших да споделя с вас!!! И въпросите естествено...

1. Има ли РЕАЛНА възможност да се получи желания ефект!
2. Колко кинти ще излезе?!??
3. ЩЕ СТАНЕ АДСКИ ГОТИНО!!! (според мен)

Това е, дано не ви се стори тъпо, ама какво ли не прави гъзарията...
Очаквам с нетърпение отговори :wink:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Назад към Car аудио и видео