Бройкам усилвател

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 06 Юни 2007, 20:31

Аз никъде не съм казал че съм компетентен, а не видях и ти да показваш някакви знания за кар аудиото, дотук прочетох че за теб Ланзар са най добри, да си вземе Ланзар щото после ще му се кефи и такива некви, абе "Нашето гардже е най хубаво", и от къде мога да знам колко струват елипсите ти, а ако си толкова компетентен трябва да знаеш че компонентната система е много по-добра от елипси каквито и да са те. А бих казал, че цената на елипсите ти не определя компетентността ти, ако греша нека някой ме поправи.

П.С. Друга марка освен Lanzar знаеш ли? :mhihi:

Кире, извинявай че ти напълнихме темата с излишен ОТ.

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 06 Юни 2007, 22:56

Споко .... ти как си със свободното време, да опънем некой друг кабел :mhihi: ?
Требва само да кажеш какво да взема. Инструменти имам секакви, желание имам, ама опит нямам :mhihi:
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 06 Юни 2007, 23:24

Lacho браво бе хитър питър ...... Отпред съм с компонентна и кажи ми как говорители 10 , 13 см ще ми извадят среди като елипсите ? Демек ползвам ги за MIDBASS демек не се обаждай като незнаеш за кво са ми ;) Та братленце първо питай преди да ми се правш на Арен ;) Айде с мир сега все пак сме колеги 8)
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 07 Юни 2007, 1:10

bmw_e36_fen написа:Ебати дърпането един + и един Сигнален то много кабели бе .... Пак се обади неподготвен ........ Я ни кажи сега тъндъра колко е супер за басс че ние не знаеме ....... С тоя bmwpower_m5 как може да се кефиме на тея гадни Lanzar като имало супер усилватели за БАС тъндър :mhihi:

абе и тука ще обобщя: що не дойдеш на ЕКО да ни разясниш на всички колко си УМЕН и дали имаш 15 години и пари за билет изобщо? предлагам дотогава да си избереш - или да се скриеш, или да приемеш баса от съседната тема за 1000 лв.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 07 Юни 2007, 1:35

Тебе пъпа ли ти е хвърлен на екото бе готин :mhihi: РАЗБЕРИ ГО ЕКОТО НЕ ТЕ ПРАВИ ЗВЕЗДА , НЕПОТРЕБЕН СИ :!: ;)

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 07 Юни 2007, 8:42

bmw_e36_fen написа:Тебе пъпа ли ти е хвърлен на екото бе готин :mhihi: РАЗБЕРИ ГО ЕКОТО НЕ ТЕ ПРАВИ ЗВЕЗДА , НЕПОТРЕБЕН СИ :!: ;)

Абе теб няма ли кой да ти банне IP-то или дай направо целия домейн щото може да е заразно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 07 Юни 2007, 10:17

мом4ета нека не се караме и тук , ако някой не е съгласен някое твърдение което е казал друг нека го обори с факти :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 07 Юни 2007, 11:18

Според мен всички сме отрепки :!:
Слагаме си некакви ментаци и си правим музика за по 400-500 лв и си мислим, че сме номер едно.
В Германия като бех, децата си купуваха с джобните пари колици и после им набиваха по 2000-3000 евро музика и не правиха кой знае какво, а вие тука за един говорител ще се изядете.
Дайте го малко по-фешан и толкоз. хОра сме да му се невиди.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 07 Юни 2007, 11:58

Pin2 точно много си прав аз само казах че мойта музика е 10 пъти по добра от неговата и пак я смятам за мизерна ,а той ми се дуе .... Виж на лудиагсм музиката си е сериозна и съм я признал !

Icco® Ало Васко Кеца е търся Ицко ! Няма го в момента продава пица ! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 07 Юни 2007, 12:35

bmw_e36_fen написа:Pin2 точно много си прав аз само казах че мойта музика е 10 пъти по добра от неговата и пак я смятам за мизерна ,а той ми се дуе .... Виж на лудиагсм музиката си е сериозна и съм я признал !

Icco® Ало Васко Кеца е търся Ицко ! Няма го в момента продава пица ! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ако имаш време разкажи за твойта музика аз мисля тези дни да пусна и мойта ще е хубаво всеки да си направи отделна тема и да се знае кой какво е правил и какво ще прави по колата си
а така може да нау4име нещо ново и да обменим опит

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 07 Юни 2007, 13:12

Прав си снимки мисля да пусна след завървшаване 100% на проекта .... Иначе ти по добре не пускай да не вземем да се комплексираме :mhihi:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 07 Юни 2007, 22:47

bmw_e36_fen написа:Pin2 точно много си прав аз само казах че мойта музика е 10 пъти по добра от неговата и пак я смятам за мизерна ,а той ми се дуе .... Виж на лудиагсм музиката си е сериозна и съм я признал !

Хората ти казаха по няколко пъти в няколко теми да престанеш
гледам вече и мойто име спретваш тук там и почваш да ми се набиваш на очи !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 07 Юни 2007, 22:49

Не бе пич нито те знам нито те познавам и ти ми скачаш от някъде и почваш да ми говориш (редиш) аз да те гледам ли ? Пак повтарям нямам против никой (t0sh е изключение)

Предишна

Назад към Car аудио и видео