Helix ?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

Helix ?

Мнение от Yavor_81 » 03 Фев 2004, 21:44

Искам да попитам някои знае ли цени на Helix усилватели. Мисля, че Аутогам 2000 ги внасят, поне такова пише в едно списание. Не съм от София и заради това няма как да разбера. Като цяло ме интересува 4 каналните усилватели и по-точно моделите HXA40X MKII и HXA400 MKII

Какво ще кажете за тези усилватели? Избора ми като цяло е ограничен от към усилватели понеже CD player ми е Pioneer DEH-P77MP, а пък той е с 6,5V изходи от предусилвателя. Повечето усилватели са с изход до 4V , max 5V.

А също така искам да питам Morial или някои който знае цените на усилвателите MTX модели Thunder 564 и 684?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ASEsound systems » 04 Фев 2004, 12:53

Взимай така или иначе си тръгнал само качественото да купуваш (Pioneer DEH-P77MP),маи не ти трябва само за бас този усилвател.MADE IN GERMANY,така че даваи много добър избор.Ако имащ вазможност да вземеш Helix за какво ти е МТХ,добри са ама Helix-a e hi-end,освен ако не си решил да го използваш само за бас,нощом ти трябва четири канален маи не е само за бас.Взимаи ако можеш и имаш финансии,и бъди сигурен,че повечето марки усилватели ще ги тръшнеш в земята.

Това че CD-то дава високо изходно напрежение няма проблем,просто GAIN-а на усилвателя няма да го даваш до край.
Изображение
0889424666

Назад към Car аудио и видео