Какво представлява този усивател?
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
Какво представлява този усивател?
Като цяло марката Marny читава ли е?
И по специално усилвателя Marny 1401.
Има го на адрес amp2000.hit.bg
А това му е снимката http://www.amp2000.hit.bg/pic/A_marnyS.jpg
И по специално усилвателя Marny 1401.
Има го на адрес amp2000.hit.bg
А това му е снимката http://www.amp2000.hit.bg/pic/A_marnyS.jpg
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
аз съм говорил с този човек за тези усилватели, първо човека живее някъде в Лом -няма да можеш да чуеш усилвателя ако не отидеш, второ този усилвател е супер малък ако не се лъжа 2X60MAX ,което в RMS е ...не знам колко де ама е малък усилвателя,но ако ти е за високи или по-малки среди става, и трето той самия препоръчваше Magnat които той продава на малко по-високи цени
собственика на фирма Марни ми е личен приятел запознахме се прди повече от 7 години , п това време с него работехме паралелно по най-трудната част на автоусилвателите а именно захранването и по-точно трансфертера имахме известни различия отностно настройката и мощността но общо взето захранванията в нвговите усилватели са с двоен трансфертер и максимална активна мощност приблизително 200вата , към това захранване обикновено има закачени 4етири или 6ест крайни стъпала от типа TDA 7294 реалната мощост на канал 150вата на 4 ома при мостово свързване и захранва6то напрежени е +- 28 волта
собственика на фирма Марни ми е личен приятел запознахме се прди повече от 7 години , п това време с него работехме паралелно по най-трудната част на автоусилвателите а именно захранването и по-точно трансфертера имахме известни различия отностно настройката и мощността но общо взето захранванията в нвговите усилватели са с двоен трансфертер и максимална активна мощност приблизително 200вата , към това захранване обикновено има закачени 4етири или 6ест крайни стъпала от типа TDA 7294 реалната мощост на канал 150вата на 4 ома при мостово свързване и захранва6то напрежени е +- 28 волта
3 мнения
• Страница 1 от 1