нямам музика в колата??!
Модератор: Icco
11 мнения
• Страница 1 от 1
- danislav_qmghp
- Потребител
-
нямам музика в колата??!
е-34 525и с оригиналния касетофон , колонките гъгнат от определено ниво на звука нагоре! чакам акъли къде да опрая кочинката
в бс или в сф (няма мн значение но по-добре в бс
) и кво да и сложа ...някакъв списък може да драсне някой ... може чаркалъците да са втора ръка (задължително с някакъв бас)
благодаря предварително!!

ni6to na toq svqt ne stava bez pliunka...
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Естествено че сменяш всичко
Купуваш бас + усилвател на него CD с мп3 Елипси с уислвател за тях и отред хубави конпонентни говорители
Примерно една добра като качество и сила комбинация на поносима цена
Pioneer DEH-3900MP
Hertz ES 300 D
Audison SRx 1 на 2 ома
Lanzar OPTI692
Lanzar VIBE211
Hertz ESK 130
http://www.jjhifi.com/pictures/hertz/esk130.JPG
Lanzar LQ12CAP
Кабели чинчове и тн
Купуваш бас + усилвател на него CD с мп3 Елипси с уислвател за тях и отред хубави конпонентни говорители
Примерно една добра като качество и сила комбинация на поносима цена
Pioneer DEH-3900MP

Hertz ES 300 D

Audison SRx 1 на 2 ома

Lanzar OPTI692

Lanzar VIBE211

Hertz ESK 130
http://www.jjhifi.com/pictures/hertz/esk130.JPG
Lanzar LQ12CAP

Кабели чинчове и тн
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Тез мнооо скъпи бе пич.
ПО ТЕМАТА : кажи къф точно е проблема - когато услилиш звука колоните "пърдят"
Ако е това най-вероятно е дошъл момента да ги смениш. Мериш им диамертъра и отиваш в Технополис, Техномаркет или друг магазин за техника и си купуваш нови ( бих ти препоръчал Херц със жълта мембрана).
A относно басите - тези колонки вадят доста приличен бас , ако искаш да ти се тресе мозъка ще ти трябва и басбокс със усилвател.
На прилична цена са тубите BLAUPUNKT в Техномаркет( тези с трапецовидната кутия , не цилиндричните) и за парите си правят добър бас. Аз съм с две такива и направо ми откачат главата.

ПО ТЕМАТА : кажи къф точно е проблема - когато услилиш звука колоните "пърдят"

A относно басите - тези колонки вадят доста приличен бас , ако искаш да ти се тресе мозъка ще ти трябва и басбокс със усилвател.
На прилична цена са тубите BLAUPUNKT в Техномаркет( тези с трапецовидната кутия , не цилиндричните) и за парите си правят добър бас. Аз съм с две такива и направо ми откачат главата.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Бате човка търси БМВ ти го пращаш в опел форума ....... човека иска яке армани ти го пращаш на илиенци ..... Недей така колеги сме не да се преебаваме нали така
За сивренето на Blaupunkt няма да коментира защото просто те не свирят ! Иначе кажи защо му препоръчваш херз с оранжва мембрана ,а не с черна примерно ? Обоснови се
За сивренето на Blaupunkt няма да коментира защото просто те не свирят ! Иначе кажи защо му препоръчваш херз с оранжва мембрана ,а не с черна примерно ? Обоснови се
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
И как разбра че не свирят
И аз мога да извада линкове и снимки от авител и да кажа - ТЕ ТВА Е НАЙ-ДОБРОТО
Ти предлагаш скъпо решение на проблема - аз евтиното
Много ясно че нема да е неква супер качествена музика, ама ще си дрънка доволно.
А относно БЛАПУНКТ - за парите си свирят доста прилично
Аз имам такива и съм доволен
Аз за херца с оранжевата - ще ти кажа сложихме две такива у едно ауди и бравише много прилична музика!!!
А четри черни (не знам точно модела) у един компакт не можаха почти да свирнат ( цд-то у компакта беше Алпина 7ма серия, а в аудито сони -3та серия) - сещаш ли се

Ти предлагаш скъпо решение на проблема - аз евтиното

Много ясно че нема да е неква супер качествена музика, ама ще си дрънка доволно.
А относно БЛАПУНКТ - за парите си свирят доста прилично

Аз за херца с оранжевата - ще ти кажа сложихме две такива у едно ауди и бравише много прилична музика!!!
А четри черни (не знам точно модела) у един компакт не можаха почти да свирнат ( цд-то у компакта беше Алпина 7ма серия, а в аудито сони -3та серия) - сещаш ли се

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Далече си от истината но щом казваш
Балупункт с боксовете от пресована хартия са най-добрите
и свирят като ............. Иначе само да ти кажа че чертната серия е най-високата на хертз ...... И му предлагам евтин варянт за хубава музика ,а ти му предлагаш скъп варянт за гадна музика там е идеята .....

- kriso85
- старши ентусиаст
-
bmw_e36_fen написа:Далече си от истината но щом казвашБалупункт с боксовете от пресована хартия са най-добрите
и свирят като ............. Иначе само да ти кажа че чертната серия е най-високата на хертз ...... И му предлагам евтин варянт за хубава музика ,а ти му предлагаш скъп варянт за гадна музика там е идеята .....
Абе бате стига глупости!!!! КОЕ е от пресована хартия че не се сештам

Аз ти казвам че оранжевите ХЕРЦ вадят по-хубав звук

Напрай си музика и тогава говори кое е хубаво и кое лошо

Просто даже не знам защо ти пиша

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Колегата е прав за BLAUPUNKT, че са пълен ташак
Изобщо не свирят колкото и да са евтини, Thunder са по-евтини и свирят та се късат в сравнение с тях. Да не говорим и за един говорител на Magnat, който е 80лв ама свири повече от синята точка
Така, че колегата му показва един от оптималните варианти в съотношение цена/качество 

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Значи тоя Blaukpunt за нищо не става а също кондензаторите на Ланзар нещо напоследък не са много добри имах няколко но се нещо се прецакваха
сега взех някакъв измислен и е по добре от всичките
А нека колегата да каже какво търси качество , тресене и т.н. и също така до какви парички

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
kriso85 написа:bmw_e36_fen написа:Далече си от истината но щом казвашБалупункт с боксовете от пресована хартия са най-добрите
Абе бате стига глупости!!!! КОЕ е от пресована хартия че не се сештам![]()
![]()
И тия неща дето му ги пускаш знаеш ли им цените!!
Аз ти казвам че оранжевите ХЕРЦ вадят по-хубав звук![]()
Напрай си музика и тогава говори кое е хубаво и кое лошо![]()
![]()
Просто даже не знам защо ти пишаАман от клавиатурни разбирачи
Та още колко хора да ти го кажат ? И повярвай музиката ми е доста по-добра от синята ти точка

11 мнения
• Страница 1 от 1