Bass BOX?
Модератор: Icco
9 мнения
• Страница 1 от 1
Bass BOX?
Имам една каса за бас но не знам с какво да я облицовам отвътре.Дунапрен или фолио(само съм чувал че слагат)?Ако някои има представа ще съм доволен да я сподели.
гледай да е херметически затворена (иначе никога не можеш я сметна) и да е здрава...
по принцип всеки басов говорител изисква определен обем (пише си във характеристиките му). ако кутията е по-малка - слагаш вата която я "прави" по-голяма... ако е горе долу колкото пише- тогава нищо не и трябва вътре.. ако е по-голяма и слагаш една преграда че да я намалиш- иначе ще дудне и ще има бавен бас...
по принцип всеки басов говорител изисква определен обем (пише си във характеристиките му). ако кутията е по-малка - слагаш вата която я "прави" по-голяма... ако е горе долу колкото пише- тогава нищо не и трябва вътре.. ако е по-голяма и слагаш една преграда че да я намалиш- иначе ще дудне и ще има бавен бас...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Може и да се смеете, но един от най-добрите изолатори за туби са КОРИ ОТ ЯЙЦА 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Bass BOX?
BMW_325i написа:Имам една каса за бас но не знам с какво да я облицовам отвътре.Дунапрен или фолио(само съм чувал че слагат)?Ако някои има представа ще съм доволен да я сподели.
имам специален дунапрен за целта

Re: Bass BOX?
BMW_325i написа:Имам една каса за бас но не знам с какво да я облицовам отвътре.Дунапрен или фолио(само съм чувал че слагат)?Ако някои има представа ще съм доволен да я сподели.
Аз касите на мъжа ми ги пълня само с "Каменица" светло! И той не я споделя с никого!

9 мнения
• Страница 1 от 1