Китайска мултимедия BMW E46

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

Китайска мултимедия BMW E46

Мнение от pepi9846 » 06 Яну 2025, 12:19

Здравейте ,

Търсих в търсачката но не открих подобна тема за моя проблем. Закупих мултимедия от БГ сайт , но е китайска предвид цената й ( проверих същата я продават и в Али-то ) .

Всичко си работеше без проблем докато не ъпдейтнах софтуера,защото ми излезе че е налична актуализация . След това спря да работи Android Auto/CarPlay което работеше посредством приложението " Zlink 5 " . Когато свържа с блутту телефона към медията и влезна в Zlink , излиза съобщение " Zlink service is unavailable " . Гледах клипове из ютуб и различни форуми, но към момента безуспешно . Също така когато пусна хотспот към медията 9 от 10 опита да включа YouTube или PlayStore приложенията и изписва грешка ,че няма интернет достъп . В браузера си влизам навсякъде . Из интернет пише ,че проблемът може да е от настройка на датата и часът .( понеже нали е китайска ) - опитвах да върна датата и часа към Китайския регион , но пак се бъгва . Някой срещал ли е такива проблеми с подобни мултимедии ? Знам ,че сега ще бъда упрекван ,че сам съм си вкарал таралеж в гащите с китайци , но все пак благодаря на отзовалите се . Прикачвам и клип . - >>> https://streamable.com/jx97x6

Назад към Car аудио и видео