6x9 в Е34
Модератор: Icco
10 мнения
• Страница 1 от 1
6x9 в Е34
Здравейте на всички, сдобих се скоро с 2 страхотни елипси 6х9 и сега не знам как/каде да ги монтирам. Според вас кой е най-добрия вариант.
За сега съм се спрял на решението с преходници на задната кора.
Не знам дали това е оптималния вариант, така че ако някой вече е слагал така да сподели впечтления. 10х
За сега съм се спрял на решението с преходници на задната кора.
Не знам дали това е оптималния вариант, така че ако някой вече е слагал така да сподели впечтления. 10х
аз имам същия размер и ще ги слагам там
аз имам същия размер и ще ги слагам там ...
дост амислих ама по умно не измислям ... може да ти направят специални кори на вратите ама ще си прецакаш тапицерията
дост амислих ама по умно не измислям ... може да ти направят специални кори на вратите ама ще си прецакаш тапицерията
мдф от практикер
Утре отивам в Практикер и си купувам МДФ и ще се пробвам да махна кората и да сложа мдф полча зад задните седалки,Ще гледам да ги замаскирам някак си защото малко ме е страх да не ми разбият колата заради едните колони. Имам една събота на разположение, така че очаквайте резултати тия дни.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
И защо МДФ а не ПДЧ ???? Излишни пари за нещо което няма значение от какъв материал ще е .( МДФ_а е доста по скъп от ПДЧ_то ).
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
в авител работят с ПДЧ и го тапицират
в авител работят с ПДЧ и го тапицират
ако така се нарича това дето е на слоеве
ако така се нарича това дето е на слоеве
почвам
Добро утро на всички,
стягам се вече за практикер и/или бриколаж и ще решавам на място.
Поразгледах малко из форумите, много хора препоръчват МДФ защото е по-плътен и тежък от ПДЧ, но и се обработва по-трудно а и разликата в звука накрая не е осезателно по-добра (това не е мое мнение - просто от ровичкане из форумите до такова заключение стигнах). Ако разликата в цената е осезаема - ще се взима ПДЧ то е ясно (макс бюджет е 50 кинта, не ми се рискуват повече).
Бе стига празни приказки, и да стане и да не стане нема да е голяма трагедия, ще снимам "опита" и ще кача снимки довечера.
стягам се вече за практикер и/или бриколаж и ще решавам на място.
Поразгледах малко из форумите, много хора препоръчват МДФ защото е по-плътен и тежък от ПДЧ, но и се обработва по-трудно а и разликата в звука накрая не е осезателно по-добра (това не е мое мнение - просто от ровичкане из форумите до такова заключение стигнах). Ако разликата в цената е осезаема - ще се взима ПДЧ то е ясно (макс бюджет е 50 кинта, не ми се рискуват повече).
Бе стига празни приказки, и да стане и да не стане нема да е голяма трагедия, ще снимам "опита" и ще кача снимки довечера.
това не е за всеки
Ами, получи се някак си
дъската е дебела около 1 см и нещо талашит, видях че имам една непотребна такава от някаква стара мебел. Изрязах я по оригиналната кора и естествено не влезе, наложи се да отнема още по около 2 сантиметра от всякаде и да я скося. След това изрязах дупки за говорителите и още по 2 пръстена от остатъците. залепих ги, завинтих ги с каруцарски болтове и стана ако не много 'убаво то поне беше здраво. Жлебовете за кората ги махнах, пречеха. Завинтих творението за купето, пуснах да тествам какво се е получило - очавах малко повече за толкова усилия дрънчеше като некоя щайга
. След като залепих добре пръстените, върнах седалките и затегнах всичо здраво свирна доста по-добре.Неделя обиколих Практикер, Бриколаж и Домко да си търся тапицерия но нямаше нищо подходяшо. Накрая си купих един долен "хавлиен чаршав" от Метро за 10 лв, оказа се доста сполучливо - плата е мъхест като ориганалния само малко по-светъл - направо го нахлузих в/у дъската с говорителите и стана екстра. След като сглобих всичко и свързах и усилователя разбрах, че 2 дена дърводелстване не са отишли напразно
.
Системата е от един уж 250вт усиловател, елипси infinity
радио JVC mp3, предните говорители ги смених със Hifonics HCX52. Получи се наистина много добро звучене но не е кой знае колко
силно.Ще сложа малко снимки в галерията.
Сега си мисля, може би за елипси фазер би трябвало да е съвсем достатъчен като здравина и се прави много по-лесно всичко....
дъската е дебела около 1 см и нещо талашит, видях че имам една непотребна такава от някаква стара мебел. Изрязах я по оригиналната кора и естествено не влезе, наложи се да отнема още по около 2 сантиметра от всякаде и да я скося. След това изрязах дупки за говорителите и още по 2 пръстена от остатъците. залепих ги, завинтих ги с каруцарски болтове и стана ако не много 'убаво то поне беше здраво. Жлебовете за кората ги махнах, пречеха. Завинтих творението за купето, пуснах да тествам какво се е получило - очавах малко повече за толкова усилия дрънчеше като некоя щайга
Системата е от един уж 250вт усиловател, елипси infinity
радио JVC mp3, предните говорители ги смених със Hifonics HCX52. Получи се наистина много добро звучене но не е кой знае колко
силно.Ще сложа малко снимки в галерията.
Сега си мисля, може би за елипси фазер би трябвало да е съвсем достатъчен като здравина и се прави много по-лесно всичко....
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: това не е за всеки
penio написа: ....очавах малко повече за толкова усилия дрънчеше като некоя щайга![]()
.
1.Не знам какво повече си очаквал без да режеш ламарината ,даже е чудо ,че и толкова свири
2.Избий си го от главата тоя фазер ,че ще ти се смее целия свят ( освен ако не си измислил някоя нова космическа технология
Съвет от КАТ !
10 мнения
• Страница 1 от 1