проблем с cd charger
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
- kristiqn33
- Потребител
-
проблем с cd charger
Имам проблем с charger 6 cd на бмв х5 2005г. Проблема е следния : Не може да се извади питата с дисковете.Като натисна копчето за изваждане се чува един механичен звук и леко разместване звукът е като в този клип на http://www.youtube.com/watch?v=rcwz0gpBhXQ Моля помогнете
))

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: проблем с cd charger
Някой от дисковете е запецнал
т.е. имаш проблем с касетката. Един начин да се изкара касетката без да се рзглобява чейнджъра е като натискаш копчето eject и леко да почукваш касетката с нещо напр. дръжката на отвертка. Окончателното решение е смяна на касетката. И при мен го има този проблем пръснах го целия чейнджър мазах чистих, касетката от всякъде я оглеждах и проблем не открих но въпреки това пак се проявява от време на време. Вярно по-рядко от както му правих тези операции но проблема си остана
Ще се сменя с нещо този 6CDC ама да видим - гром например като станат по 100-ина лв.

Ще се сменя с нещо този 6CDC ама да видим - гром например като станат по 100-ина лв.

- kristiqn33
- Потребител
-
Re: проблем с cd charger
мерси много аз го оправих,но сега възникна нов проблем като вкарам диск изписва че няма дискове в cd charger 

3 мнения
• Страница 1 от 1