проблем с cd charger

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

проблем с cd charger

Мнение от kristiqn33 » 30 Юли 2012, 18:56

Имам проблем с charger 6 cd на бмв х5 2005г. Проблема е следния : Не може да се извади питата с дисковете.Като натисна копчето за изваждане се чува един механичен звук и леко разместване звукът е като в този клип на http://www.youtube.com/watch?v=rcwz0gpBhXQ Моля помогнете :)))

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Re: проблем с cd charger

Мнение от gentata » 21 Авг 2012, 23:39

Някой от дисковете е запецнал :mhihi: т.е. имаш проблем с касетката. Един начин да се изкара касетката без да се рзглобява чейнджъра е като натискаш копчето eject и леко да почукваш касетката с нещо напр. дръжката на отвертка. Окончателното решение е смяна на касетката. И при мен го има този проблем пръснах го целия чейнджър мазах чистих, касетката от всякъде я оглеждах и проблем не открих но въпреки това пак се проявява от време на време. Вярно по-рядко от както му правих тези операции но проблема си остана :banghead:
Ще се сменя с нещо този 6CDC ама да видим - гром например като станат по 100-ина лв. :mhihi: :mhihi:
:driving:

Потребител
Аватар

Re: проблем с cd charger

Мнение от kristiqn33 » 24 Авг 2012, 19:20

мерси много аз го оправих,но сега възникна нов проблем като вкарам диск изписва че няма дискове в cd charger :banghead:

Назад към Car аудио и видео