Дали ЛАНЗАР 430 ще захранва два ПАЙНЕРА 305С-ПРОБЛЕМ
Модератор: Icco
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
акумулатора ми е чисто нов АС-ДЕЛКО 62 ли е 65ач. ли е не мога точно да се сетя сега
така,че пад в напрежението няма пада до 13.5в. на запален мотор и при як бас което мисля,че е добре 
- ProInstall
- Car Audio Expert
-
Защо да откача термодатчика, като БОРКО го охлажда яко и твърди че не прегрява. Аз почвам да се чудя дали няма наистина кофти спойка и от по-силни вибрации не му прави номера. Вземи верно свали стъпалото и го препой цялото.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
БОРКО-ЧИПА написа:акумулатора ми е чисто нов АС-ДЕЛКО 62 ли е 65ач. ли е не мога точно да се сетя сегатака,че пад в напрежението няма пада до 13.5в. на запален мотор и при як бас което мисля,че е добре
при мен с два акумулатора на 2 ома на бридж от 14.2 пада на 12, и нещо ако съдя по волтмера на кондензатора , когато отка4а втория акумулатор пада на 11,3волта и баса почва да криви а стъпалата да греят погледни си пак волтажите
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
ProInstall написа:Защо да откача термодатчика, като БОРКО го охлажда яко и твърди че не прегрява. Аз почвам да се чудя дали няма наистина кофти спойка и от по-силни вибрации не му прави номера. Вземи верно свали стъпалото и го препой цялото.
абсолютно,не грее и вентилатора му подухва бая а и пробвах вече с датчика и пак изключва направо не знам май ще се идва при теб
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
bayov написа:Ако искаш да го погледна драсни един ЛС.Ако не се лъжа мисля ,че си ми слушал музиката (черното мицубиши с двете ОПТИТА).
ок драсни ми телефона ти на лс и ще ти звънна същия съм кадето я слушах на пазара
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3