Усилвател и бас каса на Е46 купе BMW Reverse без чейнджър
Модератор: Icco
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Nistel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E91 320D
- Мечтае да кара: на сняг
Усилвател и бас каса на Е46 купе BMW Reverse без чейнджър
Искам да попитам има ли възможност на този касефотон да се сложи усилвател и бас каса? Четох противоречиви мнения във форума а моя касетофон май е най-орязания от всички възможни. Нямам чейнджър и не знам дали може да управлява изобщо. За по-сигурно да кажем, че не може. Не искам да слагам афтърмаркет CD MP3. Изкарал съм си AUX.
Също предвид доброто уплътняване към какви мощности трябва да се насоча за да има задоволителен ефект от цялата операция?
Също предвид доброто уплътняване към какви мощности трябва да се насоча за да има задоволителен ефект от цялата операция?
Re: Усилвател и бас каса на Е46 купе BMW Reverse без чейнджъ
Разбира се , че може колега.Ще вземеш сигнал примерно от заднала линия(задна лява за единия чинч и задна дясна за другия).
Ще сложиш един делител с кондензатор и си готов
Наскоро ми откраднаха CD-то , което си имаше изходи за усилвател и си сложих OEM радио .Изкарах му аукс и си вързах пак усилвателя с касата.Всичко си свири наред.
Недостатък е , че няма да имаш толкова богат избор за настройки на звука.В този случай касата ще ти е вързана към задната линия и ще са едно цяло
Ще сложиш един делител с кондензатор и си готов

Наскоро ми откраднаха CD-то , което си имаше изходи за усилвател и си сложих OEM радио .Изкарах му аукс и си вързах пак усилвателя с касата.Всичко си свири наред.
Недостатък е , че няма да имаш толкова богат избор за настройки на звука.В този случай касата ще ти е вързана към задната линия и ще са едно цяло

- Nistel
- кандидат ентусиаст
-
Добре успокои ме. Не ми се искаше да развалям оригиналния вид на таблото. Иначе като мощност някакви препоръки? С тия уплътнени багажници май трябва да е бая мощен усилвател/касата за да се чува ..
Зависи какво искаш да постигнеш
За мен прекаления бас е грозно нещо , та и затова съм си сложил що горе малка каса (~24литра) и една 12-ка Pioneer 300W RMS. Ефекта не е нещо особенно , но баса се усеща точно както трябва и така ми е приятно
Вече е въпрос на личен избор какво ти харесва 

Трябва и усилвателя да поддържа вход за сигнал от колоните.Може да си сложиш буфера на мястото на ски сака и си решаваш проблема с уплътнения багажник.
- Nistel
- кандидат ентусиаст
-
Може да прозвучи малко глупав въпроса, но къде точно е това? Нямам като екстра ски сак.
Междудругото вече имам усилвател Thunder TCA 2120.
Междудругото вече имам усилвател Thunder TCA 2120.
6 мнения
• Страница 1 от 1