Един много странен проблем!

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

Един много странен проблем!

Мнение от BrainLeak » 04 Апр 2012, 18:58

Eто каква е ситуацията:

Имам задна линия от 2 елипси + Туба, която я държи един усилвател! Когато карам на бензин няма проблем, но когато пусна на газчица при най лекото подаване на газ (да кажем минавам 1500 оборота) музиката отзад спира и свират само предните, които се захранват от радиото.... махам крака от педала - падат оборотите и музиката свирва отново :kuku: :kuku: По принцип имам лек проблем със захранването от алтернатора, леко пулсиране на светлините по колата... но пак не си обяснявам защо го прави само на газ това с музиката @_@

Усилвателя е DLS и има "Overload protection", примерно като прекаля с усилването от радиото и спира да предава към говорителите! Преди няколко дена замерих с мултицет напрежението което влизаше в усилвателя и не беше проблемно.. не помня точно какви стойности, утре ще го замеря пак и ще ги напиша!

Давайте акъл, какво може да е?

Потребител
Аватар

Re: Един много странен проблем!

Мнение от BrainLeak » 05 Апр 2012, 15:44

Някой ?

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 06 Апр 2012, 13:42

тези елипси отзад на усливателя ли са или се хранят от радиото, демек само буфера ли е през амп

този амп сигнала от специален изход за буфер на радиото ли го взима или от изходите на говорителите

какво е радиото и от къде му е вързано захранването

и си оправи алтернатора, газовата уредба има няколко електрически компонента които биха могли да са зависими от подобни проблеми с напрежението
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

Потребител
Аватар

Мнение от BrainLeak » 07 Апр 2012, 9:32

Елипсите също са към усилвателя

AMP сигналата от радиото са два чинча, които влизат в усилвателя... не съм сигурен дали това питаш :D:D

Радиото е такова - http://www.pazaruvaj.com/avto-radio-c36 ... sanie.html , захранването е вързано към постоянния плюс.

Ако нещо не съм обяснил, както трябва питай пак :wave:

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 08 Апр 2012, 10:34

знам ли и аз :) провери си захранващите кабели на амп-а и на радиото, най-добре ги вземи директно от акумулатора.и си оправи алтернатора
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

Назад към Car аудио и видео